Najnovije

PALMA: Da li je sinoćno prebijanje Srbina u Podgorici slikovit čin svečanog otvaranja turističke sezone u Crnoj Gori?!

Povodom sinoćnog brutalnog prebijanja mladića srpske nacionalnosti u centru Podgorice, samo zato što je Srbin i drugačijeg mišljenja, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma je pitao vlast u Crnoj Gori da li je na taj način svečano otvorena turistička sezona u Crnoj Gori.

Palma (Foto: Jutjub)

- Da li je prebijanje mladića srpske nacionalnosti slikoviti čin svečanog otvaranja turističke sezone u Crnoj Gori. Očigledno je da politika koja se vodi u Crnoj Gori je politika mržnje prema Srbiji i svemu što u Crnoj Gori ima bilo kakav predznak srpskog. Direktna posledica takve politike mržnje jeste sinoćno prebijanje mladića srpske nacionalnosti u centru Podgorice od strane gomile ostrašćenih mladića, očigledno zavedenih takvom politikom. Uriniranje po srpskoj trobojci je slikovit primer koju količinu mržnje je prouzrokovala takva politika vlasti u Crnoj Gori. Ja još uvek mislim da bratski crnogorski narod ne misli onako kako misli Milo Đukanović i da narod u Crnoj Gori treba da podigne svoj glas protiv pokušaja otimanja imovine Srpske pravoslavne crkve i protiv napada na građane srpske nacionalnosti u Crnoj Gori.

Pitam se da li je čin prebijanja Srbina u Podgorici signal građanima Srbije da nisu više poželjni kao turisti na crnogorskom primorju i poruka šta im se može desiti tokom letovanja, kako većina u Srbiji misli, u bratskoj Crnoj Gori. Građanima Srbije poručujem da ne pružaju priliku onoj manjini u Crnoj Gori koja mrzi Srbe i srpski narod da im tokom letovanja prirede ono što je sinoć doživeo mladić u centru Podgorice samo zato što je Srbin i što je drugačijeg mišljenja - izjavio je Marković.

Milo i Vučić namerno režiraju incidente! Ko se prvi odazove njegovo je maslo. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA