Najnovije

UDARAO JE PESNICOM U GLAVU, KASNIJE MU PRONAŠLI I ŽILET! Migrant pretukao poznatu novinarku! (FOTO)

Novinarka i urednica portala "Hedlajner" Aleksandra Ignjatović je u nedelju uveče, oko 23:15 časova napadnuta na uglu Dunavske i Dubrovačke ulice na Dorćolu u Beogradu.

Sa protesta migranata u Beogradu pre dve godine (Foto: Jutjub)

Naime, nju je napao migrant koji ju je prvo odgurnuo, a onda i udario dva puta pesnicom u glavu. Aleksandra je tom prilikom pala na ulicu, a on joj je tada strgao i slušalice sa ušiju.

- Danas izgledam ovako. Za to se pobrinuo izbeglica, Marokanac, prošle noći oko 23:15 na uglu Dunavske i Dubrovačke ulice (Dorćol). Ne, nisam dobro posle dva udarca pesnicom u glavu. Da, uhvatili su ga... ali on će za par dana opet biti na ulici. Ne osećam više fizički bol, ne osećam strah, ni bes... samo beskrajnu tugu, jer ovo je nekada bio moj Beograd, moj Dorćol. Rodni grad mojih baba, deda, oca, majke, mog muža, sina, mene... Nekada. Zašto smo ovo dozvolili, pita se Aleksandra.

Patrola je pronašla i privela migranta, koji je kod sebe imao žilet.

Nakon napada, novinarka se ponovo oglasila na svom Fejsbuku. Ona je navela da se oseća dobro, i da je celu priču objavila javno kako bi služila kao upozorenje drugim ženama, ali je naglasila da ne želi da se ovaj događaj pretvori u političko prepucavanje.

- Istini za volju, policija je bila više nego efikasna. Patrola je došla nekoliko minuta po pozivu, a napadača je (na osnovu mog opisa, fotograf ) uhvatila i dovela na prepoznavanje druga potrola još dok smo mi čekali hitnu pomoć. Pre nekih pola sata saznali smo da napadač ide u zatvor na 30 dana. Nije rešenje, ali je bolje nego što smo očekivali, navela je Aleksandra.

Nakon njene objave, usledili su mnogobrojni komentari podrške.

Pročitajte OVDE   šta je pisalo u oproštajnom pismu muškarca koji se ubio ispred Skupštine.

Izvor: espreso. rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA