Najnovije

BIZARNO! Otkinuo penis tokom seksa: Grozan incident tokom odmora na Tajlandu!

Neimenovani Britanac u tridesetim godinama bukvalno je otkinuo deo penisa tokom seksa sa prostitutkom u Tajlandu. Muškarac, koji je seks opisao kao "zverski", odveden je u bolnicu posle incidenta, gde mu je polni organ hirurški spojen.

Tajland (Foto: Jutjub)

Prema navodima lokalnih medija, turista je platio kurvu u čuvenom kvartu crvenih fenjera u Pataji na istoku Tajlanda. Seks sa njom je bio toliko žestok da je muškarcu bukvalno bio iščupan vrh penisa, koji nije otpao samo zahvaljujući koži. U panici je pozvao hitnu pomoć, koja je brzo došla na mesto incidenta.

- Medicinski radnici na centrali nisu uspeli baš najbolje da razumeju turistu. Toliko je vikao i pričao nepovezano da su pomislili da se dogodilo ubistvo. Zato je ekipa hitne pomoći za svega nekoliko minuta stigla u kvart crvenih fenjera - pišu tajlandski mediji.

Oni dodaju da su bolničari zatekli stravičan prizor u sobi Britanca.

- On je stajao u gaćama, a u sobi je bila preplašena prostitutka. Krevet je bio sav natopljen krvlju. Bilo je toliko krvi da smo u prvi mah pomislili da je neko izboden nožem - rekao je bolničar Khun Tumrin.

Prema njegovim rečima, turista je vikao u panici i glasno stenjao od bolova tako da je jedva uspeo da objasni šta se zapravo dogodilo.

- Ispričao nam je da je imao zverski seks, da je odnos sa prostitutkom bio jako grub. Tokom seksa uspeo je da iscepa kožicu i tkivo, koji povezuju vrh penisa sa ostatkom polnog organa. Zato je bilo krvi na sve strane. Dodatno, vrh penisa mu je bukvalno bio otrgnut i visio je samo na koži - objasnio je Tumrin.

Bolničarima bilo smešno

Bolničar Khun Tumrin, koji je sa kolegama pružio pomoć povređenom Britancu, kaže je situacija bila jako smešna.

- Iako je turista vrištao od bolova, nismo mogli da se suzdržimo, već smo morali da se nasmejemo. Britancu je bilo lakše kad je video naše osmehe. Shvatio je da će sve biti u redu - kaže bolničar.

Laknulo im što nije ubistvo

Kako je istakao, bolničarima je laknulo kad su čuli da nije ubistvo u pitanju.

- Britanac prvo nije hteo da ide u bolnicu jer ga je bilo sramota zbog povrede. Zato smo mu prvu pomoć pružili u sobi, a onda smo mu objasnili da ipak mora u bolnicu. Tamo su mu hirurzi zašili ranu i vratili otrgnuti deo polnog organa na mesto - naveo je Tumrin za tajlandske medije.

Pročitajte OVDE    sve o zastrašujućem predviđanju.

Izvor: Informer/Srpski telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA