Najnovije

ALBANIJA JE U OPASNOSTI OD SUKOBA SAD I IRANA! Primili 3 000 mudžahedina a sada se plaše osvete!

Bivši ministar spoljnih poslova Albanije Besnik Mustafaj, izjavio je da je Albanija najizloženija zemlja na Balkanu opasnosti od sukoba između SAD i Irana.

Iranska vojska (Foto: Jutjub)

Albanija je sigurno ugrožena, iako Iran nije spomenuo evropske zemlje, već samo zemlje u svom regionu koje su saveznici SAD. Mi smo najizloženija zemlja na Balkanu, jer smo primili 3.000 mudžahedina. Zaista se bojim. Naše nacionalne agencije nemaju dovoljan kapacitet da istraže opasnost koja može da se pojavi zbog toga – istakao je Mustafaj.

Bivši ministar spoljnih poslova Albanije naglasio je i da je Albanija proterala iranskog ambasadora, koji je prema njegovim rečima, bio jedna od vodećih ličnosti na polju obaveštajnih službi.

– Albanija je proterala iranskog ambasadora i to se neće lako zaboraviti. Iran ga je poslao u Albaniju, što je značilo da oni posmatraju Albaniju i ulogu mudžahedina ovde. Albanija mora da komunicira sa saveznicima, da zatraži pomoć od nacionalnih savezničkih agencija, jer kao saveznik SAD, možemo da razmenjujemo informacije ili da zatražimo pomoć – ukazao je Mustafaj.

Kipar će igrati važnu ulogu za AMeriku ako dođe do rata! Više o tome OVDE!

Izvor: kosovo-online. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA