Najnovije

KRST NOSIM I ZA TRAMPA: Mitropolit Amfilohije poslao snažnu poruku iz bolnice!

Mitropolit Amfilohije uspešno se oporavlja od korona virusa, oseća se dobro i lekari su zadovoljni, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske. Iz Kliničkog centra Crne Gore Amfilohije se obratio javnosti i pozdravio i blagoslovio sve koji se brinu za njegovo zdravlje, moleći ih da se, kako kaže, brinu i za zdravlje svih koji stradaju, ne samo u Crnoj Gori nego širom sveta, uključujući i američkog predsednika Donalda Trampa.

Mitropolit Amfilohije. (Foto: Jutjub)

- Ovakva stradanja i podsećaju na ljudsko, večno i neprolazno dostojanstvo jer čovek je biće stvoreno za večnost, a ne za prolaznost i ništavilo - poručio je mitropolit.

Kako je naveo Amfilohije, sveti vladika Nikolaj, koji je održao čuveni govor na Lovćenu prilikom prenosa moštiju Petra Drugog Lovćenskog 1916. godine, rekao je da se bog stara i brine o deci i bolesnicima, a cetinjskom mitropolitu je podario krst da nosi.

- I zaista cetinjski mitropolit se trudi da nosi i svoj krst i krst Mitropolije crnogorsko-primorske, učestvujući i ovom bolešću u patnjama i stradanjima miliona ljudi širom sveta, sve do Donalda Trampa - poručio je Amfilohije.

Ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović preneo je u petak mitropolitu srdačne pozdrave i želje za brz i uspešan oporavak i ozdravljenje od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i spremnost da pomogne na bilo koji način ako za to bude potrebe.

Mitropolit Amfilohije se oporavlja! Lekari zadovoljni! Više o tome OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA