Najnovije

LUDA NENSI TREBA DA BUDE PREGLEDANA! Tramp brutalno izvređao članicu Demokratske stranke!

Donald Tramp odgovorio je predsedavajućoj Predstavničkim domom američkog Kongresa, članici Demokratske stranke, Nensi Pelosi, koja je zatražila da se ispita mentalno stanje predsednika SAD, rekavši da bi trebalo da ona bude pregledana.

Donald Tramp. (Foto: Flickr)

Pelosi je najavila da će demokrate zatražiti da Kongres razmotra zakon kojim bi bio formiran poseban panel koji će proceniti da li je Tramp mentalno sposoban da i dalje vodi naciju, a sve zbog zabrinutosti za predsednikovo stanje izazvano infekcijom korona virusom kao i „nedostatkom transparentnosti Bele kuće kad je reč o Trampovom zdravlju“.

„Luda Nensi bi trebalo da bude pregledana“, odgovorio je Tramp na svom Tviter nalogu na predlog Demokrata i dodao da je „ne zovu džaba ludom“.

Nensi Pelosi je tražila da se aktivira 25. amandman kojim bi potpredsednik i većina članova kabineta dobili ovlašćenje da predsednika proglase „nesposobnim da izvršava svoja ovlašćenja i dužnosti“.

Predstavljajući ovu inicijativu u Kongresu, ona je naglasila da ovaj akt nije usmeren protiv Trampa o čijem će se radu glasači izjasniti za manje od mesec dana, već da bi omogućio procenu sposobnost budućih predsednika da vode državu.

Moskvi dogovoreno primirje u Nagorno-Karabahu! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA