Najnovije

PREDSKAZANJE NA NEBU IZNAD RTNJA! Neverovatan fenomen iznad najmističnije srpske planine! Ovaj predznak znači samo jedno (FOTO)

Na društvenim mrežama u Srbiji danas se deli fotografija ovog fenomena koji se ukazao na nebu iznad "rtanjske piramide" odnosno Rtnja, najmističnije planine u Srbiji za koju mnogi veruju da u sebi krije pravu piramidu, stariju od egipatskih.

Planina Rtanj. (Foto: Jutjub)

Mnogi planini Rtanj pridaju mistična svojstva verujući da će oni koji se tu zateknu u trenutku smaka sveta biti jedini koji će preživeti Armagedon?! Drugi su uvereni da je Rtanj NLO baza koja se na magičan način otvara da u nju slete letelice koje nisu sa ovog sveta uz tvrdnju da su noćima viđali neobična svetla iznad vrha ove planine koja se ne mogu pripisati ovozemaljskim stvarima. 

Sunčev halo i Rtanj danas.

Posted by Svemir on Sunday, October 11, 2020

Rtanj je jedna od najlepših planina Srbije na kojoj rastu mnoge lekovite biljke pa je zbog lepote i čistog vazduha česta destinacija domaćih ali i stranih turista od kojih su mnogi rešili i da zauvek ostanu na njoj i tako se nastane u Srbiji.   

Danas se na nebu iznad Rtnja ukazao sunčev halo ili oreol koji nije ništa drugo do optički fenomen koji je jedan od najtačnijih predznaka pogoršanja vremena i dolaska jakih kiša koje provereno stižu u narednih 24 sata.

Lukašenko pružio ruku pomirenja opoziciji, ali Tihanovska odbija dijalog! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA