Najnovije

KRISTIJAN SE BORIO NA KOSOVU: Šiptarski teroristi godinama pokušavaju da ga ubiju, upali u ćeliju

Kristijan Golubović kaže da su Šiptari godinama pokušavali da ga ubiju i da su jednom prilikom bacili Molotovljev koktel na njega, od kog je zadobio teške opekotine!

Kristijan Golubović (Foto: Jutjub)

Učesnik "Zadruge" tvrdi da se 1999. borio na ratištu na Kosovu i Metohiju i da se zbog toga našao na meti albanskih terorista.

- Šiptari godinama pokušavaju da me ubiju! Zato stalno nosim pancir i imam obezbeđenje, od kog se ne odvajam. Bio sam na ratištu, ali u tajnosti. Branio sam Kosmet i zamerio im se! Zato mi je muka od ovih koji se predstavljaju kao veliki Srbi, a nikad nisu uzeli pušku u ruke da se bore za zemlju - kazao je bivši robijaš.

On je dodao da su Albanci nekoliko puta izvršili atentat na njega, ali da je uspeo da sačuva živu glavu.

- Jednom su me napali dok sam bio kod kuće! Upucali su lika iz mog obezbeđenja u obraz, odvalili su mu pola glave. To je bilo jezivo. Onda su uleteli u kuću i bacili Molotovljev koktel. Zapalilo mi se meso, imao sam grozne opekotine! Jedva sam preživeo! I dalje imam ožiljke po stomaku - ispričao je Golubović i rekao da tu nije bio kraj njihovih pokušaja:

- Jurili su me mačetom! Izbila je opšta tuča i dva Šiptara su jednom dečku otfikarili ruku! Sve vreme dok smo se lemali samo sam razmišljao da li da pokupim prste da mu nekako zašiju!

Kristijan ni u zatvoru nije imao mira. Prema njegovim rečima, sve vreme dok je robijao pokušavali su da ga likvidiraju.

- Udarili su čuvara i upali mi u ćeliju! Nisu odustajali od želje da me ubiju! Za sada im nije uspelo - pohvalio se žestoki momak.

Na pitanje šta misli o tome što mnogi učesnici rijalitija smatraju da su njegove priče lovačke, odgovorio je:

- Osporavaju me i govore da imam bujnu maštu, ali to je moj život. Nisam Baron Minhauzen! Mnoge stvari i umanjim, jer sam svestan da ljudima zvuče neverovatno. Pre 30 godina sam prošao ono što oni neće za ceo život!

Sanja je u katalogu devojaka

Kristijan tvrdi da je video Sanju Stanković u katalogu prostitutki:

- Kad moji drugari iz inostranstva dođu u Srbiju, zovu takve devojke! Jednom su tražili plavušu u crnom čipkanom vešu za masažu i oralni se*s! To je bila ona. Lepo sam rekao da je samo za "hoklicu" i "ki*anović".

Imao sam ženu i dve ljubavnice

Golubović je ispričao da je tokom braka sa bivšom suprugom Danijelom imao dve ljubavnice.

- Devet godina sam živeo sa ženom, a od toga sam šest godina imao dve ljubavnice. Zamislite, imam se*s sa Danijelom otpozadi i zovem je Sale! Ona se okreće i pita me: "Kakav Sale? Jesi li ti pe*er?" Hteo sam da kažem Cale, tako mi se zvala jedna švalerka. Počeo sam da ih mešam. Sve tri su se jednom našle i došle kod mene, rekle mi da sam smrad i šutnule me - prisetio se Kristijan.

Mirjana Karanović je nudista, a sada je bez stida pokazala svoje izvajano telo u akciji. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA