Najnovije

Čavoški pozvao Dveri i DSS da odmah pokrenu predizbornu kampanju

BEOGRAD - "Za sad možemo samo da nagađamo da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora. Odluku o tome doneće Vašington, a ne Beograd. Bez obzira na to, Dveri i DSS treba da se pripremaju i da uđu i kampanju kao da će ih biti po Božiću ili najkasnije u martu 2016." - izjavio je dr Kosta Čavoški, član političkog saveta pokreta Dveri.
Odmah u kampanju! (Foto: JuTjub)

Odmah u kampanju! (Foto: JuTjub)

Čavoški je izneo tri najvažnija razloga zbog kojih je potrebno odmah krenuti u kampanju, a ističe da je presudan razlog "stav stranaca". Prvi razlog za izbore: Iako je dva puta navodno rekonstruisao Vladu i menjao sastav Vlade, Aleksandar Vučić smatra da pravi ljudi ne sede na ministarskim mestima i da je vreme za vanredne izbore, kaže Čavoški. Drugi razlog za izbore je što Vučić podozreva od Tomislava Nikolića i od mogućnosti da aktuelni Predsednik Srbije odvoji deo SNS-a i time sebi obezbedi podršku za drugi predsednički mandat. Vanrednim izborima, ne bi ostavio dovoljno manevarskog prostora da se tako nešto efikasno uradi sa vladajućom strankom, objašnjava on. Treći razlog, koji je i presudan, je stav stranaca i on će biti uobličen početkom septembra nakon sastanka Vučića sa Bajdenom, ističe dr Čavoški.
Pročitajte još:IPAK NISMO SAMO TRANZIT: Evropa Srbiji vraća migrante i ostaće ovde!SRPSKI MEDIJI NISU OBJAVILI: Vulin priznao da je moguć upad džihadista u Srbiju
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA