Najnovije

ĐORĐEVIĆ: Izbori lažna tema, skretanje pažnje sa izdaje i kriminala!

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević ocenio je danas da je objava datuma vanrednih parlamentarnih izbora „lažna tema, kojom Vučić pokušava da baci prašinu u oči građanima, medijima i svim protivnicima režima“.

Mlađan Đorđević. (Foto: HelmKast)

„On je najavio izbore za april 2022. godine i sad bi javnost trebalo narednih godinu i po dana da se gloži oko toga, da debatuje o izbornim uslovima i tome ko će izaći na izbore. To su lažne teme i lažne dileme. Izbori mogu biti samo slobodni, ili ih neće biti. Sve ostalo je Vučićeva manipulacija i predstava“, ocenio je Đorđević u saopštenju.

Đorđević smatra da je najava izbora usmerena na skretanje pažnje i sprečavanje kritika o, kako kaže, mnogo ozbiljnijim temama.

„Vučić je najavio tobožnju borbu protiv kriminala i zna da će zbog toga dobiti brojne kritike, jer u takve najave više ne veruju ni članovi njegove stranke. Mi sad treba da se bavimo izborima, dok se on na miru kobajagi bavi rešavanjem kriminala. A istovremeno je njegova stranka glavni generator kriminala, korupcije i pljačke u Srbiji“, istakao je Đorđević.

On je naveo i pitanje Kosova i Metohije kao bitan deo „Vučićeve računice“.

„Mi imamo puzeće priznanje Kosova na sceni. Vučića sada treba da pustimo da kroz celu 2021. godinu na miru i bez protivljenja rešava pitanje Kosova i Metohije i trguje njima kao na pijaci, dok se javnost bavi izborima“, rekao je on.

Koliko juče na sednici Saveta bezbednosti nemački ambasador pri UN je otvoreno pozvao Srbiju da prizna ovu lažnu državu. Skandalozno je što niko iz srpske vlasti nije reagovao na ovakve izjave diplomata strane države, ali to je pokazatelj kuda ide Vučićeva kosovska politika – ka priznanju i ka izdaji, ocenio je Đorđević.

Mnoge zemlje pripremaju kampove za mnogo više ljudi nego što ima obolelih od korone! Više o tome OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA