Najnovije

MLAĐAN ĐORĐEVIĆ: Svojim nedolaskom, Putin poslao snažnu poruku Vučiću i vrhu SPC!

Predsednik pokreta „Oslobođenje“ Mlađan Đorđević napisao je za državnu rusku agenciju Regnum autorski tekst u kom se između ostalog osvrnuo na nedolazak Vladimira Putina u posetu Srbiji. Kako su vlasti ranije najavljivale, ruski predsednik trebalo je da u posetu Srbiji dođe 20. oktobra na Dan oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, ali i na „otvaranje“ hrama Svetog Save u Beogradu. Međutim, do posete nije došlo. Đorđević u svom autorskom tekstu za Regnum kaže da je srpska javnost pripremana na nedolazak.

Mlađan Đorđević. (Foto: Jutjub)

„Prvo mlaka, a potom sve nedvosmislenija priprema srpske javnosti na mogući nedolazak predsednika Rusije krenula je odmah posle potpisivanja „Vašingtonskog sporazuma“, dokumenta koji je privremeno uzburkao celokupnu srpsku javnost, ali i one delove sveta koji su sadržajem dokumenta bili „pogođeni“, napisao je Đorđević za Regnum.

Mlađan Đorđević u daljem tekstu navodi da je jasno da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojim postupcima okreće leđa Rusiji. Đorđević se u autorskom tekstu za rusku agenciju Regnum osvranuo i na formiranje nove Vlade Republike Srbije do koje još nije došlo. Međutim, izvesno je da su neki postupci, poput postavljanja Ivice Dačića na protokolarno mesto Predsednika Skupštine Republike Srbije i postavljanja Zorane Mihajlović na mesto ministarke energetike, nedvosmislena poruka budućih poteza Aleksandra Vučića.

“Brojni skandali koji pogađaju Srpsku pravoslavnu crkvu i u koje je umešan nastojatelj najveće pravoslavne crkve na Balkanu, zajedno sa svim prethodnim postupcima vlasti koji su nosili karakter nove rezolucije Informbiroa, bili su dovoljan razlog da glavni branilac teritorijalnog integriteta Srbije, predsednik Rusije, ne dođe u ranije najavljenu i pripremljenu posetu Srbiji. Ova činjenica je suptilna, ali nedvosmislena poruka licemernom predsedniku Srbije, njegovim sponzorima i satelitima, ali i vrhu Srpske pravoslavne crkve”, napisao je Đorđević.

Pustinjske zveri krenule u krvavi obračun sa vojskom! Ima mrtvih! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA