Najnovije

Veizović: Vučić je sa „novim“ ministrima dokazao da uvek može gore, jače i brže da uništava i ponižava

Kad god pomislimo ne može gore veliki vođa nas udari po prstima i dokaže da može i brže i bolje i jače da udara po narodu nad kojim vlada.

Vesna Veizović (Foto: Vaseljenska)

Piše: Vesna Veizović, Vaseljenska

Ako zanemarimo rotacije koje su same po sebi ponižavajuće, ovaj „novi“ kadar je skupina svakojakog polusveta od nepismenih pornićarki do ljudi sposobnih samo za sopstveno uhlebljenje, samo ne novi!

Ako pogledamo sa samog vrha ovog cirkusa prva među nejednakima Ana Brnabić, čiji je i prvi mandat okićen skandalima, nepotizmom, korupcijom i suživotom u državnoj vili sa ljubavnicom u nelegalnoj bračnoj zajednici.

No, ne leži vraže, čim se pitanje statusa ljubavnica poteglo najavljuju se i izmene zakona kojim će se legalizovati istopolni brakovi, omogućiti istima usvajanje dece, pomenula bih i legalizaciju mafije, ali neko skoro dade najbolju definiciju stanja u našoj državi: Svaka država ima svoju mafiju, samo naša mafija ima svoju državu.

Dakle i da po strani ostavimo sto i jedan skandal, naprasno i nezaustavljivo bogaćenje porodice Brnabić, pa i pitanje nelegalnog porodičnog statusa, ostaje de fakto činjenica da je na čelu Vlade Srbije jedna deklarisana lezbejka hrvatskog porekla.

Kada se u jednu zemlju šalje ambasador, šalje se obično spram prilika i zasluga. U šali kažu da se u Srbiju šalju ambasadori po kazni, nije daleko od istine, ali po tom sistemu izgleda i veliki vođa nagrađuje ministarstva.

Pošto je dovoljno ponizio često neposlušnu vojsku Srbije , sada je prešao na čuvare reda koji su sa Slinavog prešli na smlatu Vulina iliti tetkinog malog, kako rekoše koji je profesionalac jedino u menjanju uniformi.

Siniša Mali se pokazao kao veliki, pa je uspešno zadržao svoj resor. Iako je dokazani lopov, lažni doktor, biće da baš takav mufljuz i treba da vodi računa o našem budžetu.

Slina je sada prešao na vojsku. Verovatno će i on po brzom postupku proći trodnevnu obuku, navući uniformu, pojesti pred kamerama tanjir buranije, bar što se tiče oružja ne moramo da brinemo, tu se pokazao kao profesionalac. I da izveze i da uništi!

Gospođe večite ministarke Joksimovićka za koju su pojedini i zaboravili da postoji, sem kad izbije u žutoj štampi sa urnebesnim stajlingom, za kojim ne posustaje i koleginica joj Zorana Mihajlović, takođe su zadržale svoje pozicije.

Mlađani Udovičić i jedan od najbogatijih ministara u Vladi takođe je ostao na svojoj poziciji, iako je bilo izgleda da će biti zamenjen, ako ništa a ono zbog brojnih malverzacija u ovom ministarstvu koje godinama unazad arči novac poreskih obveznika i bez ikakvih opravdanja ga nemilosrdno troši.

Ni dinastija Krkobabić nije izbegnuta da bude nagrađena, pa su tako lažni spasioci penzionera i poštari ovog puta između ostalog dobili i ministarstvo za brigu o selu.

Stranački preletač broj jedan, Maja Gojković dobila je ministarstvo kulture. Da je bar tuđa zemlja, a mi neprijatelji pa da se smejemo ko ljudi.

Ipak vrhunac ludila ovog ministarskog cirkusa jeste postavka Gordane Čomić koja je posle onog simboličnog samoubistva dobila Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Drugim rečima po prvi put su sve one NVO koje se bore za prava nad Srbima i prava da prikažu Srbe kao genocidne zločince i svaku preostalu normalnost kao devijaciju, borci protiv porodice, SPC, dobili svoje lično ministarstvo!

Uvek dakle može gore! Bolje ne izazivati da nas veliki vođa ne demantuje!

Izvor: Vaseljenska

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA