Najnovije

PETORICA ME VEZALA, RUKE ME DANIMA BOLELE: Trebalo je da bude teniska zvezda, a onda je doživela pravi košmar!

Bivša ruska tenisera bila je na pragu da napravi impresivnu karijeru, ali jedna noć je sve promenila.

Ana Čakveteze (Foto: Instagram)

U vreme kada su tenisom harale srpske teniserke Ana Ivanovići Jelena Janković, u konkurenciji je bila ruska teniserka Ana Čakveteze.

Pre 13 godina Ruskinja je na WTA listi zauzimala peto mesto i pokazala da može i do boljeg plasmana. Imala je 20 godina kada je mogla da se pohvali sa dve titule, i sjajnim plasmanima na grend slemovima, ali onda se desila noć koja joj je uništila karijeru.

Nakon što se Ana sa roditeljima vratila iz Belgije u rodnu Moskvu, dogodilo se nešto što je ostavilo duboke posledice na teniserku.

''Bili smo umorni i otišli smo na spavanje. Odjednom, probudila sam se oko tri sata ujutro. Videla sam kako se petorica muškaraca motaju oko naše kuće. Imali su maske i tamna odela'', započela je dramatičnu priču za brazilske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Chakvetadze (@achak87) on

''Čula sam vrisak iz druge sobe. Znala sam da je to moj otac i odmah sam počela da paničim. Mislila sam da su to poslednji trenuci naših života. Ti muškarci su bili naoružani, imali su pištolje i noževe i pretili su mom ocu. Pokušala sam pobeći, ali su me uhvatili. Toliko su me čvrsto vezali da su me ruke bolele danima. Roditelje su prisilili da otvore sef i sve su odneli. Otac je posle završio na operaciji jer su mu slomili rame. Mislim da su pljačku planirali danima, pogotovo kad su videli da sam u Belgiji osvojila skupoceni Rolex'', ispričala je Ana Čekveteze.

Nakon jezivog događanja, Ruskinja nije mogla da se fokusira na karijeru, ali ističe da je zahvalna što je uopšte preživela tu noć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Chakvetadze (@achak87) on

"Očekivanja za 2008. godinu nikako nisam mogla da ispunim. Svaki dan je bio gori od prethodnog i mislila sam da se ta agonija nikad neće završiti. Izgubila sam mesto na rang listi, izgubila sam bodove. Moglo je biti i gore. Zahvalna sam što sam preživela tu noć. Ipak, ko zna kakvu bi karijeru imala da se sve to nije dogodilo", završila je Ana priču o drami koju je proživela.

Bivša teniserka zvanično je završila karijeru sa 26 godina, a sada je TV analitičarka.

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA