Najnovije

DRITANOV ULTIMATUM: URA hoće sve bezbednosne sektore za sebe!

Predsedništvo Građanskog pokreta URA podržalo je sinoć politiku vrha stranke vezano za pregovore o formiranju nove vlade. Prema nezvaničnim, ali pouzdanim saznanjima medija, članovi Predsedništva ukazali su da savez Crno na bijelo ispostavlja legitimne zahteve.

Dritan Abazović. (Foto: Jutjub)

U prvom redu, to se tiče sektora bezbednosti, odnosno Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva odbrane. Snažno je podržan zahtev da bude formirana ekspertska vlada.

Iz pokreta URA se u vezi sa sinoć održanom sednicom nisu zvanično oglašavali.

Komentarišući medijske navode o raspodeli funkcija i resora među partijama nove većine, funkcioner URA Božena Jelušić rekla je u sredu za Radio Crne Gore da je reč o računu bez krčmara i još jednom od spinova koji su počeli da se pojavljuju u medijima.

- Jedino ekspertska vlada, sa nužnim izuzetkom da mandatar mora da bude iz redova poslanika, dolazi u obzir, jer mi sa ove tri koalicije nijesmo stupili u predizbornu koaliciju koja bi podrazumijevala procente i odnose snaga, nego smo napravili postizbornu saradnju da bismo demontirali sistem koji je zarobio institucije - rekla je Jelušić.

Velike kolone turske vojske kreću u novi napad na Siriju! Više o tome OVDE.

Izvor: dan.co.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA