Najnovije

"ON JE BEDNIK!" Boško otkrio šta Vučić planira na sahrani mitropolita Amfilohija! (VIDEO)

- Mitropolit Amfilohije je bez sumnje uz Svetog vladiku Nikolaja Velimirovića, Svetog Justina Popovića i Patrijarha Pavla jedan od najvećih srpskih duhovnika u 20. i 21. veku. Dveri su imale veliku sreću da smo od osnivanja sarađivali sa mitropolitom. Sa dubokim bolom smo primili vest o njegovoj smrti, jer nam je sada bio najpotrebniji, naročito kada je reč o sprečavanju izdaje Kosmeta od strane režima u Beogradu.

Boško Obradović. (Foto: Jutjub)

Ovo za medije poručuje Boško Obradović, lider srpskog pokreta Dveri i objašnjava zašto je oštro reagovao i optužio Aleksandra Vučića da je radio o glavi mitropolitu.

– Duboko me pogodila vest da će Vučić otići na sahranu Amfilohiju. To je neviđeni bezobrazluk. Koliko je naslovnih strana preko svojih tabloida plasirao, nazivajući ga najgorim imenima i vređajući ga na najgore načine. Odakle mu ta pomisao da se pojavi sutra u Podgorici!?

To deluje kao ona mafijaška osobina da se ide na sahranu onome kome ste radili o glavi. Vučić za 9 godina nikada nije otišao u Crnu Goru i podržao tamošnji narod u odbrani od režima Mila Đukanovića, otkud mu pravo da baš sutra ide prvi put od kada je na vlasti u CG.

On je medijski lešinar, koji je videvši kolika je popularnost mitropolita u narodu, odlučio da u nedelju proba da i u Podgorici pokupi nekakve političke poene. To pokazuje svu njegovu bedu i jadnost.

Amfilohije je bio najveći protivnik Vučićeve vlasti. U režimskim medijima je zbog toga toliko puta proganjan i zbog čega je sprečen da dejstvuje u Srbiji. Sada Vučić glumi poštovanje prema Mitropolitu. Zapravo hoće da ponizi preminulog mitropolita.

Moramo da pokažemo snagu koju je imao mitropolit i da stanemo na put ovoj vlasti. Dužni smo i da ispunimo njegov amanet za odbranu Kosmeta i izgradnju Cetinjske kapele – rekao je Obradović.

Šta je još izjavio lider Dveri, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

Strašna eksplozija u Iraku! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA