Najnovije

ZAŠTO SU MNOGI PUTINOVI PROTIVNICI UPUCANI ILI OTROVANI? ''Nećemo da se prehladimo na vašoj sahrani''

Vasilij Nebenzja, stalni predstavnik Rusije pri UN, nazvao je uvredom čak i nagoveštaj da bi predsednik Vladimir Putin mogao stajati iza ubistava.

Vladimir Putin (Foto: RIA Novosti)

Na taj način, Nebenzja je na konferenciji za novinare odgovorio na pitanje novinara Si-En-Ena o tome zašto je pucano ili otrovano toliko protivnika predsednika Putina.

„Mnogo se stvari događa u svetu. Ubijaju se ljudi, uključujući i političare. Na ovaj ili onaj način, niko neselektivno ne optužuje lidera zemlje u kojoj se ubija političar za činjenicu da je lider naredio da se izvrši ovo ili ono ubistvo “, kazao je Nebenzja.

Stalni predstavnik je naglasio da je za njega uvreda čak i nagoveštaj da Putin stoji iza naredbe ili uputstva da se bilo koja osoba ubije.

„Jednostavno je nemoguće zamisliti tako nešto, nezamislivo, ali čujemo puno takvih stvari. Šira javnost je nažalost zaražena ovim virusom i lako može poverovati, čitajući NJujork Tajms iz dana u dan, da predsednik Putin održava zatvorene sastanke četvrtkom da bi izabrao nekoga za svoju metu “, dodao je on.

Prema rečima Nebenzije, ovo je „takva glupost da je ne vredi ni komentarisati“.

„Ali, nažalost, pojavljuje se u ozbiljnim medijima, posebno u Sjedinjenim Državama. Živimo u svetu koji se može okarakterisati krilaticom: „Mir nakon istine“, zaključio je ruski diplomata.

Kako je Obozrevatelj napisao, Vladimir Putin je na sastanku Međunarodnog diskusionog kluba Valdaj apelovao na one koji čekaju na „postepeno izumiranje Rusije“.

„U ovom slučaju brine nas samo jedno - kako da se ne prehladimo na vašoj sahrani“, rekao je predsednik Ruske Federacije.

Ko trenutno vodi u američkoj izbornoj trci, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA