Najnovije

ČIME SE SVE REŽIM SLUŽI DA OBESČASTI NEISTOMIŠLJENIKE: "Sram te bilo, Aleksandre Vučiću"

U trenutku smrti patrijarha Irineja, režim Aleksandra Vučića otvara moj lažni nalog na kome piše da je "umro Vučićev potrčko i da je vreme da dobijemo svog patrijarha". Svaki čestit čovek zna da nisam mogao da napišem ovakvu gadost. Sram te bilo, Aleksandre Vučiću - napisao je na svom Tviteru akademik i profesor Dušan Teodorović.

Akademik i profesor Dušan Teodorović (Foto: Jutjub)

Naime, juče se na Tviteru pojavila montaža prema kojoj je akademik Teodorović navodno na svom Tviter nalogu napisao "umro Vučićev potrčko, vreme je da dobijemo svog patrijarha", uz sliku vladike Grigorija, i to posle objavljene vesti da je srpski patrijarh Irinej preminuo.

Teodorović se oglasio ovim povodom i istakao da su u pitanju laži i da svaki čestit čovek to zna. On je dodao da su pokušali da ga diskredituju lažima, koje je navodno on napisao.

 - Prvo sam mislio da je u pitanju lažni nalog. Docnije su mi objasnili da je u pitanju fotošop. Pored prisluškivanja telefonskih razgovora, laži o meni u tabloidima, krenuli su da koriste i Tviter. Do pobede - napisao je Teodorović.

Da li je Bajden isti kao 90-ih, saznajte OVDE.

Izvor: Direktno

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA