Najnovije

SRAMNE OPTUŽBE MILOVE STRANKE: Krivokapić doprineo širenju korona virusa

Demokratska partija socijalista reagovala je zbog prisustva mandatara Zdravka Krivokapića na sahrani patrijarha srpskog Irineja, tvrdeći da Krivokapić više poštuje drugu državu od sopstvene.

Zdravko Krivokapić. (Foto: Jutjub)

"Krivokapić je odjednom kad je krenuo za Srbiju na sahranu patrijarha Irineja, prihvatio sve zdravstveno - epidemiološke mere te države, i masku na licu držao sve vreme u Beogradu, pokazao je ovim činim da očigledno drugu državu, njene građane i institucije poštuje više nego sopstvenu. Samo tako se mogu tumačiti dvostruki aršini koje ima prema zdravlju građana Srbije sa jedne i građana Crne Gore sa druge strane, ali i prema zdravstvenim radnicima u ove dve države", tvrde u DPS-u.

Oni su dodali da je mandatar kršio mere na sahrani mitropolita Amfilohija, prenose "Vijesti".

"Samo prije tri nedelje, na sahrani mitropolita Amfilohija, bili smo svedoci njegovog neodgovornog kršenja svih mera i preporuka nadležih državnih i zdravstvenih organa. Čovek koji pretenduje da vodi Vladu Crne Gore nije se obazirao na pozive i vapaje lekara i nadležnih iz zdravstvenih institucija, koji su upozoravali na moguće posledice. Na taj način, svojim postupanjem doprineo je da se nakon ovog događaja broj obolelih od ovog virusa 2,5 puta uveća, a posledično poraste i broj umrlih", tvrde u DPS-u.

Nešnl interest objavio listu najopasnijih ruskih ratnih brodova! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA