Najnovije

KLINTONOVI SU KRIMINALCI, ZAPAMTITE TO: Ovaj govor zapečatio je Trampovu sudbinu, duboka država i globalisti mu nikada nisu oprostili

Govor Donalda Trampa u jeku predizborne kampanje za predsednika SAD 2016. otkrio je svu prljavštinu i zakulišne radnje duboke države i multinacionalnih kompanija koji se kriju iza demokratske scenografije američkih izbora.

Tramp (Foto: flickr. com)

Ključni delovi govora sada se masovno dele na društvenim mrežama. Tramp je u nekoliko rečenica celom svetu otkrio šta se zapravo na globalnom planu dešava i kako se interesi međunarodnih banaka, multinacionalnih korporacija i vlada prelamaju kroz američki establišment i zapravo oblikuju njegov interes, koji oni podmeću i lažno predstavljaju kao "interes američkog naroda". Evo šta je sve Tramp tada rekao, a što ga je, prema mišljenju mnogih, koštalo drugog predsedničkog mandata:

"Vašingtonski establišment i finansijske i medijske korporacije koje ga finansiraju postoje samo iz jednog razloga: da sebe zaštite i obogate se. Na ovim izborima establišment je uložio milijarde dolara. Kao primer, samo jedan jedini trgovinski ugovor koji bi želeli da "prođe" uključuje milijarde dolara koje su pod kontrolom mnogih zemalja, korporacija i lobista.

Za one koji kontrolišu poluge moći u Vašingtonu i za interese globalista, oni se udružuju sa tim ljudima koji nemaju na umu vaše dobro. Naša kampanja za njih predstavlja istinsku egzistencijalnu pretnju kakvu ranije nisu videli.

Ovo nisu samo još jedan četvorogodišnji izbori. Ovo je raskrsnica u istoriji naše civilizacije koja će odrediti da li ćemo mi povratiti kontrolu nad svojom vladom ili ne. Politički establišment koji pokušava da nas zaustavi je ista grupa koja je odgovorna za naše katastrofalne trgovinske dogovore, masovnu ilegalnu imigraciju i ekonomsku i spoljnu politiku koja je iscrpela našu zemlju...

To je globalna struktura moći koja je odgovorna za ekonomske odluke koje su opljačkale našu radničku klasu, lišile bogatstva našu zemlju i stavile taj novac u džepove šačice velikih korporacija i političkih subjekata.

Pogledajte samo šta je ovaj korumpirani establišment učinio našim gradovima poput Detroita, Flinta, Mičigena, seoskim sredima u Pensilvaniji, Ohaju, Severnoj Karolini i širom naše zemlje. Pogledajte šta se dešava...

Klintonova mašina je u središtu ove strukture moći. To smo videli iz prve ruke u dokumentima Vikiliksa, u kojima se Hilari Klinton u tajnosti sastaje sa čelnicima međunarodnih banaka kako bi planirala uništavanje američkog suvereniteta kako bi obogatila globalne finansijske moćnike, svoje prijatelje sa posebnim interesima i svoje donatore.

Tako istinito. Iskreno, trebalo bi da bude zatvorena.

Ovo je borba za opstanaka naše nacije, verujete mi. Na ovim izborima će se odlučiti da li smo slobodna nacija, ili samo imamo iluziju demokratije, kontrolisanu od strane šačice koja lažira sistem i naš sistem je lažiran. Ovo je stvarnost, vi to znate, ja znam, znaju i oni, a prilično zna i ceo svet.

Establišment i njihovi mediji kontrolisaće ovu naciju dobro poznatim sredstvima. Svako ko dovodi u pitanje njihovu kontrolu biće smatran seksistom, rasistom, ksenofobom i moralno deformisanim. Napadaće vas, klevatati vas i pokušaće da unište vašu karijeru i porodicu... Klintonovi su kriminlaci, zapamtite to. Oni su kriminalci...

Naša veličanstvena civilizacija, ovde u SAD i širom civilizovanog sveta došla je do trenutka kada se svode računi. Videli smo to u Velikoj Britaniji gde su izglasali da se oslobode globalne vlade i sporazuma o globalnoj trgovini i globalnih imigracionih dogovora koji su uništili njihov suverenitet i uništili mnoge od tih nacija. A, središte te svetske političke moći je upravo ovde u Americi, a to je naš korumpirani politički establišment koji predstavlja najveću moć koja je iza pokušaja radikalne globalizacije i ukidanja prava glasa običnim ljudima. NJihovi finansijski i politički resursi su maltene neograničeni, njihovi medijski resursi su neograničeni i, što je najvažnije,dubina njihove nemoralnosti je apsolutno neograničena".

Kako svetske sile stavljaju Kim DŽong Unu novac u džep, a da to ni ne znaju pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA