Najnovije

TRAMPOV KONTRAUDAR: Ne priznajem ništa! Ne odlučuje GSA ko će biti predsednik!

Samo što su globalistički mediji počeli da slave zbog objave Donalda Trampa da je podržao nameru Uprave opštih službi (GSA) da formalno počne postupak prenosa predsedničkih ovlašćenja na DŽoa Bajdena, usledio je kontraudar aktuelnog predsednika SAD.

Donald Tramp. (Foto: Flickr)

Tramp je na svom „Tviter“ nalogu ućutkao medije duboke države i poručio im da to što je GSA započela proces prenosa ovlašćenja ne znači ništa i da to ne znači da će DŽo Bajden biti novi predsednik SAD.

– Ne priznajem NIŠTA! – bio je jasan Tramp na „Tviteru“. – Zapamtite, GSA je bio sjajan i Emili Marfi je učinila sjajan posao, ali GSA ne određuje ko će biti sledeći predsednik Sjedinjenih Država.

Tramp je istakao i da je TV „Foks“ mrtva za njega, a reč je o globalističkoj TV mreži, koja se predstavljala kao stanica naklonjena Republikancima.

Marfi je u početku odbijala da potpiše pismo pune dve nedelje posle izbora, zbog tužbi koje je podnosio Trampov tim, ali je popustila u ponedeljak, navodeći da nije bilo pritisaka iz Bele kuće. Tramp je pohvalio Marfijevu i naveo da je bila izložena ogromnim pritiscima.

Tramp je istakao da „nikada neće odobriti“ rezultate izbora zasnovane na „lažnim glasačkim listićima i Dominionu“. On je objasnio da se radi o preliminarnom postupku prenosa vlasti, koji nema veze sa „nastavkom brojnih tužbi koje će oboriti najkorumpiranije izbore u američkoj političkoj istoriji“.

Posle odluke GSA, Pentagon je saopštio da će započeti da sarađuje sa timom DŽoa Bajdena i Kamale Haris u vezi sa prenosom ovlašćenja.Kako je saopšteno iz američkog Ministarstva odbrane, oni će odmah početi koordinaciju sa timom Bajden-Haris u vezi sa tranzicijom vlasti.

Ruska nuklearna podmornica bez premca Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA