Najnovije

MILICA IZ POTERE SE SUOČILA SA VELIKOM TRAGEDIJOM: Princeza od znanja progovorila o gubitku - Mnogo nam je teško

Milica Jokanović, tragač iz kviza "Potera", ostala je bez posla i sada živi od pomoći sa biroa, a njena priča privukla je pažnju čitavog regiona.

Milica Jokanović (Foto: Jutjub)

Milica je u jeku ove priče otkrila pojedine detalje iz svog života, međutim ono što mnogi ne znaju jeste da se pre nekoliko godina suočila sa porodičnom tragedijom, kada je ostala bez oca.

Milica, koja je inače diplomirani pravnik, teško je podnela gubitak oca.

- Otac je umro pre sedam godina, majci i meni je mnogo teško. Otac je bio jedan od najobrazovanijih ljudi koje sam srela u životu. Bio je profesor istorije i autor tri objavljene i jedne neobjavljene knjige o privrednoj istoriji, za koju majka i ja posthumno tražimo izdavača. Majka mi je velika podrška, i u kvizu i u privatnom životu - rekla je Milica za medije jednom prilikom, iako o ovom segmentu života nerado govori.

Milica, poznata pod nadimkom "princeza od znanja", krajem juna je, podsetimo, dobila otkaz u firmi u kojoj je radila - proglašena je tehnološkim viškom. Iako priznaje da joj je teško, nedavno je rekla i da veruje da dolaze bolji dani.

- Bilo mi je jako teško, ali teška su vremena, takve stvari se dešavaju svuda oko mene. Verujem da će doći srećniji dani - rekla je nedavno Milica.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA