Najnovije

ĐORĐEVIĆ ODBRUSIO ĐURIĆU: Osam godina trgujete s ratnim zločincima!

Marko Đurić je rekao da im ja spočitavam, citiram, neprincipijelnost prema ratnim zločincima. Dobro je znati da su i oni potpuno svesni da pregovaraju i dogovaraju se sa ratnim zločincima. Hvala Marku Đuriću što je to potvrdio srpskoj javnosti, rekao je predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević odgovorajuži na optužbe funkcionera SNS i budućeg ambasadora Srbije u SAD u vezi sa optužnicama za ratne zločine protiv lidera Oslobodilačke vojske tzv. Kosova.

Mlađan Đorđević. (Foto: Jutjub)

“Pokušaji relativizacije kroz izvrtanje istine i medijske napade ne mogu da sakriju da Vučić i njegovi funkcioneri već osam godina, od Briselskog sporazuma pa do danas, trguju Kosovom kao na pijaci i to sve rade sa ljudima optuženim za najteže zločine nad Srbima: za masakre, ubistva, kidnapovanja, vođenje koncentracionih logora, uništavanje sela, manastira i crkava. Za to vreme, SNS je tim zločincima dao sve: uspostavili su granicu između Srbije i tzv. Kosova, povukli su srpske institucije sa severa pokrajine, dali su im energetiku i telekomunikacije, a sada su im dopustili i međunarodno priznanje. Zauzvrat nisu dobili ništa za Srbiju, bar ne javno. Pitanje je šta su dobili za sebe lično”, navodi Đorđević.

Lider pokreta Oslobođenje kaže da je Marko Đurić za svoje učešće u ovoj sramnoj trgovini nagrađen pozicijom ambasadora u Vašingtonu, gde kako Đorđević kaže “treba da osigura da se dogovori o konačnom priznanju tzv. Kosova sprovedu do kraja”.

“Javnost Srbije se dobro seća kampanje protiv Olivera Ivanovića koju je vodio Marko Đurić, a posle koje je Oliver ubijen, kao i nečuvenih napada na blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija koji se usprotivio njihovoj izdaji Kosova i Metohije. Jasno je da je on saučesnik u Vučićevoj prodaji Kosova”, rekao je Đorđević i dodao:

“U rešavanju budućeg statusa tzv. Kosova, Srbija mora poštovati Rezoluciju 1244 i Ustav Srbije. Vučić i Đurić se iz nekog razloga žure da što pre završe posao oko Kosova, iako je jasno da je Srbija sada u prednosti, jer su kosovski funkcioneri i osnivači te kvazi-države sada optuženi za ratne zločine. Pa zašto onda žure? Šta god da su im obećali u zamenu za Kosovo, treba da znaju da će narod Srbije nakon oslobođenja poništiti svaki njihov potpis. Poništićemo i vratićemo sve ono što su predali Tačiju i njegovim ratnim zločnicima za ovih osam godina izdaje”, zaključuje Đorđević.

Bajden prestigao Trampa, sve je bliži Beloj kući! Više o tome OVDE.

Izvor: Nova

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA