Najnovije

Novembar je mesec dobrih filmova: Evo šta nam stiže u bioskope!

Mesec novembar rezervisan je za dobre filmove. Taramaunt nam donosi premijere u kojima ćete sigurno uživati.

Foto-Taramaunt

Tripozno

U bioskopima od 12. novembra 2020.godine

Ovog novembra budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamene tela, jer ovog puta jedna tinejdžerka telo menja sa neumornim serijskim ubicom.

Sedamnaestogodišnja Mili Kesler pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina (Vins Von), ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga. Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u telu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje telo, jer će zamena postati trajna i zauvek će ostati zarobljena u obliku sredovečnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni psihopata za kim je ceo grad u poteri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku, gde planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem. Uz pomoć prijatelja Mili je u trci s vremenom ne bi li preokrenula kletvu, dok Kasapin otkriva da je žensko telo savršena kamuflaža za masakr na žurci.

Previše lično

U bioskopima od 19. novembra 2020.

Film govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica. Simona (Tatiana Dyková) obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija (Petra Hřebíčková) ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom. A Eva (Eliška Balzerová), iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.

Nasmejana, ponekad dirljiva priča dokaz je da postoji toliko različitih ljubavi koliko ima ljudi na zemlji. Tako je  ponekad malo dovoljno da se iz razonode razvije snažna veza, a još manje da se pažljivo raspoređena sreća razbije na hiljade delova. Film o ljubavi prema muškarcima, prema deci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voleli pre nas. Film u kojem se svi  mogu pronaći. Tri divne žene. Tri oblika ljubavi. Tri priče o radosti i bolu, sreći i tuzi...

Tvorci uspešnog filma Sve ili ništa, koji je u slovačkim bioskopima pre dve godine videlo 338 000 gledalaca, snimili su komediju Previše lično  prema istoimenoj knjizi bestseleru književnice Evite Tvardzik.

Klopa, piće i drugari

U bioskopima od 26. novembra 2020.

Ebi se raduje opuštenom Danu zahvalnosti sa najboljom prijateljicom Moli. Ali planovi prijateljica za tihu večeru uz ćuretinu nestaju kad im se pridruže Molin novi dečko i njena ekscentrična majka. Smestite tu i upadače na žurku, uključujući Molinu staru ljubav, šamana u pokušaju i trio gej vile zaštitnice, i eto recepta za komično haotičan odmor koji niko nikada neće zaboraviti čak i da je želeo!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA