Najnovije

ŽIRINOVSKI PREDVIĐA ČIPOVANJE BEBA: Budućnost je život bez emocija i individualna izolacija

Lider Liberalno-demokratske partije, poslanik Državne dume Vladimir Žirinovski uvideo je filozofsku dilemu u kineskom predlogu. u pozadini pandemije korona virusa. da se uvedu zdravstveni pasoši i tako započne čipovanje ljudi, izveštava dopisnik REGNUM-a.

Žirinovski (Foto: RIA)

- Jednostavan primer. Naravno, dobro je što su kamere sada svuda na ulici. Ovo smanjuje kriminal, povećava sigurnost na putu. Ali kada je ceo naš život u objektivu kamere, to dovodi do razočaranja - kaže Žirinovski u kanalu TG.

Istovremeno, priznaje da će se „ubuduće čipovanje obavljati od trenutka rođenja, a to će pomoći ljudima da žive duže - do 100, do 120 godina - manje se razbolevaju, žive sigurnije“.

Ali da li će to biti dobro, pita parlamentarac.

- Budućnost je život bez emocija. Sada nam to deluje odvratno, našoj generaciji deluje tužno, jer smo navikli na stalni bliski kontakt: grljenje, ljubljenje, nastupi, restorani, planinarenje, plaže itd. Ali budućnost je u individualnoj izolaciji, a nove generacije od rođenja imaće naviku da žive povučenije. I šta god neko sada o tome mislio, ovo je najverovatniji scenario za razvoj civilizacije - zaključuje Žirinovski.

Oko 25 miliona Amerikanaca spremno da stane iza Trampa, Miler mu pravi pretorijansku gardu od dve divizije. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA