Najnovije

HRVATI OPASNO PROVOCIRAJU PRED ŽREB! Dajte Zvezdu da se igramo!

Crvena zvezda će danas (RTS 1, 13.00) na žrebu u Nionu dobiti protivnika u šesnaestini Lige Evrope, a jedan od potencijalnih rivala je i hrvatski šampion Dinamo.

Marakana (Foto: Jutjub)

Počasni predsednik crveno-belih Dragan DŽajić samtra da još nije došlo vreme za duel Zvezde i Dinama, ne jer crveno-beli ne mogu da dobiju komšije, nego jer se i dalje, kako ističe, oseća tenzija.

S druge strane, Hrvati priželjkuju okršaj Zvezde i Dinama, a portal
24sata.hr poručuje: "Dajte Zvezduda se igramo...

- Ma kvalitetniji smo mi, ali te utakmice je bolje izbeći jer uvek nose puno onoga što nema veze sa sportom, tenzija i naboja. Već godinama slušamo takve i slične izjave kad se ukaže mogućnost da hrvatska reprezentacija izvuče Srbiju ili Dinamo u evrokupovima Crvenu zvezdu ili Partizan. Danas je taj scenario ponovo moguć. I šanse da se ostvari su točno 6,7 odsto. Ovaj Dinamo nije toliko nadmoćniji u odnosu na srpskog prvaka kao što je bio onog leta 1997, ali nema razloga da se plaše Zvezde.

Od 15 potencijalnih protivnika "plavih" beogradski klub je najpoželjniji za čak 40,65 odsto navijača, od njih nekoliko hiljada koji su glasali u anketi na  24sata.hr. Slede norveški Molde (17,17 odsto), Makabi iz Tel Aviva (13,26) i niko više nije dobio više od pet odsto glasova.

Dobro čuvanu tajnu Zvezdinih heroja iz Tokija pročitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA