Najnovije

POBUNA MIGRANATA I ATMOSFERA LINČA U SRBIJI: Radnica sekretarijata završila u bolnici (VIDEO)

U migrantskom centru u Bogovađi se dogodio incident usled kojeg je radnica Sekretarijata za raseljena lica i migracije završila u bolnici.

Primoravanje (Foto: Fejsbuk skrinšot)

Pobuna migranata u kampu u Bogovađi se dogodila nakon što je radnica sekretarijata u prolazu zakačila prostirku na kojoj se jedan od korisnika te ustanove pripremao za molitvu, nakon čega su prisutni korisnici kampa napravili atmosferu linča, saopštava Fejsbuk stranica Narodna patrola, koja je objavila i video snimak ovog incidenta.

'’Ovaj kamp se nalazi u Bogovađi, migrant je izbacio prostirku u sam hodnik objekta i pripremio se za molitvu, radnica komesarijata je prilikom kontrole tog objekta zgazila tu prostirku jer nije mogla da prođe tj da se mimoiđe kako bi prošla ka daljim sobama a da je ne zgazi. Nakon toga su migranti napravili pobunu i prema našim saznanjima opkolili radnicu, nakon dolaska koliko vidim obezbeđenja i kolega iz komesarijata uspeli su da rulju izvuku napolje ali su je primorali da poljubi tu prostirku kako ne bi pravili dalji haos (demolirali su polovinu tog objekta). Zbunjena devojka kao što se i vidi na snimku je dezorijentisano to i uradila po svemu sudeći iz straha, po saznanju nakon toga devojka je dozivela fras jer je to bio prevelik stres i bila je hospitalizovana nakon toga'’, navodi se u opisu snimka.

O novom udaru Vašingtona na Balkan pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA