Najnovije

OVAKO POČINJE KOMUNIZAM! Tramp upozorava Kongres! Amerika je u opasnosti!

Ovako počinje komunizam, da li Kongres to zna, napisao je Donald Tramp na Tviteru, osuđujući tu društvenu mrežu zvog obeležavanja pojedinih tvitova.

Donald Tramp. (Foto: Flickr)

„Tviter je podivljao sa svojim obeležavanjem, pokušavajući da suzbije čak i istinu. Time samo pokazuje koliko je opasan. gušeći slobodu govora. To je veoma opasno za našu zemlju. Da li Kongres zna da ovako počinje komunizam? Ovo je kultura poništavanja u najgorem svetlu. Ukinite paragraf 230“, napisao je Tramp.

Tramp je time nastavio svoj rat sa Tviterom i drugim društvenim mrežama, koje obeležavaju ili sankcionišu njegove postove o krađi na američkim predsedničkim izborima.

Tramp je zbog toga zapretio da će se založiti za ukidanje paragrafa 230, koji vlasnike društvenih mreža oslobađa od pravne odgovornosti za ono što korisnici napišu.

​Takođe, ukazao je i da je Tviter deo „kulture poništavanja“ (cancel culture), odnosno ućutkivanja mišljenja drugačijeg od opšteprihvaćenog ili „dopuštenog“.

On je ponovio i da njegove tvrdnje o krađi na američkim predsedničkim izborima „nisu teorije zavere“, ali je i taj tvit obeležen kao sporan.

Ruska vojska uradila nešto neočekivano! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA