Najnovije

MLAĐAN ĐORĐEVIĆ: Vučić opstruiše formiranje nove vlade u Crnoj Gori! (VIDEO)

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević objavio je danas autorski tekst u podgoričkom listu „Dan“, u kojem je istakao da je „ubeđen da je proces formiranja vlade u Crnoj Gori trajao toliko dugo jer nepopustljiv stav mandatara Krivokapića ne odgovara poslovno-mafijaškom paktu Vučić-Đukanović“.

Mlađan Đorđević. (Foto: Jutjub)

Đorđević je istakao da se to vidi po konstantnim medijskim napadima na Zdravka Krivokapića, koji traju od dana izbora:

„Kad Milovi mediji malo utihnu, istog trena ih gromoglasno odmeni Vučićeva beogradska propaganda. To je zato što su Zdravko Krivokapić i njegova vlada spremni da naprave ozbiljan politički i društveni zaokret i da potpuno demontiraju Đukanovićev kriminalni režim“.
Predsednik Oslobođenja je istakao da svi politički akteri u Srbiji treba da pomognu, umesto što svojim činjenjem ili nečinjenjem otežavaju konsolidaciju nove vlasti u Crnoj Gori.

„Mi u Srbiji ćemo biti zadovoljni ako ova vlada, za početak, zaustavi antisrpsku kampanju koja je vođena iz Podgorice, pod palicom istog onog ko iz Beograda vodi anticrnogorsku kampanju, zarad dobiti oba kriminalna režima. Nastavak te političke igre dva predsednika najbolje se vidi u nedavnom medijskom igrokazu oko proterivanja ambasadora“, istakao je Đorđević.

On je dodao da, pored glavara dva režima, Krivokapićev kabinet ne odgovara ni „čitavoj beogradskoj plejadi analitičara, političara i potpisnika raznih apela, koji su na platnim spiskovima crnogorske službe ANB. A ne odgovara ni članovima organizovanih kriminalnih grupa iz Crne Gore, koje sada panično sele svoj kapital za Beograd, gde su upleteni u vrh politike i policije“.

Đorđević je ukazao da je „u beogradskim tabloidima već krenula kampanja protiv vladike Joanikija, čoveka nepodeljenog ugleda u crkvenim i narodnim krugovima, kao nova aktivnost u Vučićevoj agendi spasavanja Đukanovića“.

Predsednik pokreta Oslobođenje objašnjava da je ideja tih krugova da spreče zaustavljanje veštačkih sukoba dva najbliža naroda, kao i opštenarodni bunt protiv mafije i izdaje u Srbiji i u Crnoj Gori.

Dritan zapenio u crnogorskom parlamentu! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA