Najnovije

OPOZICIJA MOŽE DA ODMORI: Krstić ovaj put napao lekare! (VIDEO)

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, u narodu poznatiji kao Vučićev glasnogovornik i tviteraš koji komentariše političke prilike u našoj zemljii, sada je u svom gostovanju na TV Pink umesto opoziciju napao lekare.

Nebojša Krstić. (Foto: Jutjub)

- Evo vam primer, zajedno protiv kovida udruženje, u kome specijalizanti radiologije, ortopedije, nemam nikakav problem ja s njima kad se bave ortopedijom i radiologijom, ali oni sada drže vakelu profesorima Medicinskog fakulteta koji se bave imunologijom, infektivnim bolestima i epidemiologijom. Oni njima daju uputstva šta i kako treba da se mi ponašamo. Specijalizanti, neznalice, ignoranti koji nikada nisu videli pacijenta koji je oboleo od kovida - rekao je Krstić o lekarima koji su bili dovoljno hrabri da se usprotive sistemu.

Krstić je zatim naveo da ovi lekari "nemaju pojma o kovidu, sede lepo u zavetrini, pišu pisma doktoru Konu, omalovažavaju ga, vređaju i unose nespokoj kod građana". 

On je zatim opleo i po medijima koji "promovišu te neodgovorne ljude" i navode ih da se, kako kaže, neodgovorno ponašaju, jer ovi mediji propagiraju "neznalice, laike, ignorante kao neke stručnjake koji prekonosiraju Kriznom štabu".

- Lekar Krstić naziva lekare specijalizante neznalicama, samo zato što su se usudili da kritikuju Vučićev Krizni štab! Lekar Krstić se solidariše samo sa lekarima koji javno zastupaju Vučićevu politiku. Sramotno! - napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

I dok je njegov kolega Vladimir Đukanović juče pozvao Vladu da ugasi Krizni štab i ne prihvati predložene protivepidemijske mere, Krstić je odlučio da ostane uz svog vladara i nastavio tradiciju napada na lekare koji iznose drugačije mišljenje i protive se sistemu.

Pašinjan najavio nastavak bliske saradnje sa Rusijom u rešavanju konflikta u Nagorno Karabahu! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA