Najnovije

DOKLE VIŠE? Prva vest u novogodišnjem jutru biće opet Vučić!

Prvi dan Nove godine građanima Srbije počeće sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji će sutra tačno u šest sati u direktnom prenosu otvoriti gasovod "Balkanski tok".

Aleksandar Vučić. (Foto: predsednik.rs)

Ko je mislio da će makar novogodišnje jutro provesti bez politike u Srbiji, grdno se prevario.

Već u šest časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazaće nam se na svim televizijskim stanicama sa nacionalnom frekvencijom, a vest o tome da će 1. januara u udarnom jutarnjem terminu građani Srbije prvo videti njega, objavio je sam predsednik jutros na Pinku.

“Imam nekoliko važnih vesti za ljude. Sutra ćemo u 6 ujutru otvoriti za komercijalni saobraćaj naš gasovod za Srbiju, cena gasa će za našu zemlju biti 155 dolara maksimalno, plus 12 do 14 dolara za transport. Mnogo niža cena, veoma povoljno, a istovremeno ćemo kroz takse dobijati ono što će nam služiti za vraćanje kredita”, rekao je Vučić na televiziji Pink.

Gde je, uzgred budi rečeno, opet dočekao građane u jutarnjem programu. I to samo tri dana nakon direktnog prenosa njegove novogodišnje konferencije i obraćanja javnosti, povodom analize 2020. i planova za 2021. godinu.

Kad se sabere tri puta u četiri dana građani Srbije družili su se sa predsednikom, najmanje po sat vremena…

Ova tema dugo je prisutna u javnosti. Predsedniku Srbije često se zamera da je prečesto i predugo na televiziji. Redovna konferencija predsednika, vanredno obraćanje predsednika, hitno obraćanje predsednika, vrlo je često na kajronu televizijskog ekrana. Kad odgovara na ove kritike, Vučić često kaže da su Slobodanu Miloševiću zamerali da se pojavljuje često, njemu da ga ima previše, te da narod nikad nije zadovoljan.

Brojke, pak, govore drugačije.

Tako su, recimo, ne tako davno dva monitoringa Biroa za društvena istraživanja pokazala da je predsednik Srbije i vladajuće stranke SNS Aleksandar Vučić bio dominantno zastupljen na televizijama tokom vanrednog stanja uvedenog zbog epidemije koronavirusa i tokom predizborne kampanje.

Kada je reč o monitorigu predizborne kampanje od 8. do 18. juna, istraživač BIRODI-ja Radule Perović kazao je da je Vučić bio najzastupljeniji sa četiri sata i 12 minuta u informativnim emisijama, a da je pozitivno predstavljan u 62,4 odsto. 

Koliko je to zapravo govori podatak da je celokupna Vlada u istom vremenskom periodu bila zastupljena sa dva sata i 23 minuta.

O opoziciji da ne govorimo.

Vučića neki zli ljudi prisluškuju! Više o tome OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA