Najnovije

NEMANJA ŠAROVIĆ: Srđan Nogo vuče poteze u korist Aleksandra Vučića (VIDEO)

Predsednik Pokreta "LJubav Vera Nada" Nemanja Šarović tvrdi da poslanik SNS Vladimir Đukanović napada Krizni prab za borbu protiv pandemije po naređenju Aleksandra Vučića.

Nemanja Šarović i Srđan Nogo (Foto: Helm Kast)

- Ja sam potpuno siguran da Đuka pod stare dane nije počeo da misli svojom glavom i iznosi svoje stavovove, to kod Vučića ne postoji. Vladimir Đukanović je glasnogovornik Aleksandra Vučića i on služi kao batina kada treba neko da se disciplinuje unutar SNS. Nemojte misliti i da su njegove izjave koje su vezane za Zoranu Mihajlović i za neke druge ministe slučajne – rekao je Parović.

On je objasnio da je Đukanović napad na Krizni štab Vučićeva reakcija na izjave Predraga Kona na N1 da su mere zakasnile i da vlast nije poslušala zahteve struke. Šarović je rekao da je Kon time pokušao da se ogradi od cele situacije i napravi odstupnicu što se Vučiću nije dopalo.

- Vučić najbolje funkcioniše u haosu – rekao je Šarović komentarišući potpuno kontradiktorne izjave ljudi iz Kriznog štaba.

Šarović je rekao da režim krije pravu ekonomsku situaciju i da se Srbija ubrzano zadužuje a da su javne finansije u katastrofalnom stanju koje će se pogoršati naredne godine.

Šarović je kritikovao akcije dela opozicije tvrdeći da često idu u prilog Vučiću. On je posebno pomenuo incidente koje su na protestima činili članovi i funkcioneri nekadašpnjeg Saveza za Srbiju, Dveri i Srđan Nogo.

- Nogo je Čovek koji puno čini za Vučića. Srđan Nogo vuče poteze u korist Aleksandra Vučića – tvrdi Šarović ukazujući da su izjave o Vučićevoj deci, incidenti sa pejtnbol puškom, upadi u Skupštinu Srbiji stvari koje koriste aktuelnom režimu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA