Najnovije

Nikad, nikad se ne smejte predsedniku dok priča (VIDEO)

Trenutak u kome se voditeljka Jovana Joksimović nasmejala u lice predsedniku Aleksandru Vučiću, dok je on pričao o državnim parama, samo je jedan od primera kako se diktaturi treba suprotstaviti. E sad, posledica će biti, a da li su svi spremni da ih snose.

Vučić i Jovana (Foto:Jutjub)

Lider SNS i njegovi sledbenici godinama pričaju kako je Srbija najuspešnija, najbolja, najprosperitetnija zemlja u Evropi, i čim činjenicama prikažete da to nije tako, nađete se na listi državnih neprijatelja i osoba koje treba ocrniti što više. 

Čuveni Jovanin smeh zapljusnuo ga je u lice tog 29. marta na predsednikovo "daćemo 100 evra svima", i to baš u trenutku dok on u prajm tajmu na TV Prva ubeđuje građane da veruju njemu, a ne svojim praznim džepovima.

- Mi smo našli još para, pa mislimo da - reče predsednik, a umesto odobravanja, začuo se gromki smeh.

Ta spontana (?) reakcija došla je nakon pet godina i intervjua na Pinku kada je Vučića kao premijera prekorila sa  "Nemojte da vičete na mene".

- Ne, ne smejem, nego... Otkud nam toliko para, predsedniče - rekla je Jovana Joksimović i ogolila SNS politiku laže i paralaže pred hiljadama Vučićevih glasača.

Nikad, nikad se ne smejte predsedniku dok priča. Stići će vas kazna.

I šta se desilo samo nekoliko dana kasnije? Voditeljka je sa suprugom Željkom Joksimovićem pila vino u restoranu u društvu Nataše, žene ministra Aleksandra Vulina i Tamare, zvanične supruge Aleksandra Vučića.

To druženje brzo je bacilo u senku spontanu reakciju u razgovoru sa šefom države, i verovatno niko nije ni pomislio da će sa kumom Srđanom Predojevićem biti proterana.

Na otkaz televizijskom dvojcu bilo je raznih komentara, pozitivnih i negativnih, kao i međusobnih optužbi između voditelja i bivšeg poslodavca. 

TV Prva ima nove voditelje koji lapsusima zabavljaju široke narodne mase, Srđan se ljuti na kumu koja ga kako mediji pišu izdala, a ona sprema novu emisiju na svojoj televiziji K1, kojom planira da zaseni sve i verovatno zatraži i nacionalnu frekvenciju.

Posle duže vremena dala je veliku ispovest za "Stori", magazin na čijem čelu se nalazi upravo njena drugarica Nataša Vulin, supruga ministra policije.

I ne zaboravite: nikad, nikad se ne smejte predsedniku dok priča.

Alarmantno upozorenje Tiodorovića pročitajte OVDE.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA