Najnovije

SINIŠA KOVAČEVIĆ: Gospodine Vučiću, ne prihvatam izvinjenje!

Aleksandar Vučić je pre dva dana uputio izvinjenje "svima kojima su upućene ružne reči" u svoje ime i u ime Srpske napredne stranke. Tim povodom oglasio se naš proslavljeni reditelj i profesor, Siniša Kovačević.

Siniša Kovačević. (Foto: Jutjub)

- Gospodine Vučiću, sad saznajem za izvinjenje upućeno onima koje su poslanici uvredili. Kako sam u Skupštini nazvan ološem koji želi da umrlih bude što vise itd... smatram da je upućeno i meni. Ne prihvatam ga, jer je neiskreno i jer Vas smatram direktnim inspiratorom takvih bestijalija - napisao je Kovačević na Tviteru.

Podsetimo, mimo tema dnevnog reda, poslanici SNS prozivaju opozicione lidere i simpatizere, koji ne mogu da upute repliku, te su postali meta nesmetanog i neograničenog blaćenja u živom prenosu. Koliko daleko je sve otišlo, svedoče i gnusne optužbe poslanika Marka Atlagića, koji najviše prednjači u tom smislu, a koje naručuje Vučić.

- Jeste li vi ove mere doneli, g. Kovačeviću? Jeste li pomogli sa 100 evra narod? Je l' branite u kovid situaciji narod? Vi umesto da se borite protiv kovida, zagovarate, zajedno sa delom intelektualaca, da bude što više mrtvih. Sram nek' vas bude - bljuvala je nebuloze naprednjačka dika, Marko Atlagić, u Skupštini Srbije, napadajući našeg proslavljenog reditelja i profesora akademije umetnosti Sinišu Kovačevića.

Uhapšen momak koji je slavio istorijsku pobedu nad diktatorskim režimom! Više o tome OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA