Najnovije

LUKAŠENKO IMA NEPOPULARNO REŠENJE ZA DEMONSTRANTE: Rad čini čoveka, a nerad zločinca (VIDEO)

Tokom rasprave o ekonomskoj strategiji za narednu godinu, predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko pokrenuo je temu nezaposlenosti.

Aleksandar Lukašenko (Foto: Predsedništvo Belorusije)

Prema njegovom mišljenju, to je sada posebno relevantno, jer leži na površini, zahvaljujući protestnom pokretu, u kojem je većina nezaposlenih.

Dakle, Lukašenko je danas na sastanku o radu ekonomije 2020. godine i projektima za predviđanje razvoja zemlje za 2021. godinu dao nalog da se hitno zaposle svi demonstranti.

„Još jednom želim da naglasim temu dana: odmah na lokalnom nivou (predsednici regionalnih izvršnih odbora, pre svega i gradskog izvršnog komiteta Minska) započeti zapošljavanje nezaposlenih“, rekao je šef beloruske države.

Ovome je dodao objašnjenje značenja hitnog rešenja za ovo pitanje.

„Odmah registrujte sve parazite koji brbljaju i naterajte ih da rade. Ponavljam, koliko god to nepopularno zvučalo: danas besposlena, zapanjujuća osoba nije samo demonstrant na ulici, to je budući zločinac koji čini zločine svakog dana, svake nedelje, svakog meseca, a mi trošimo mnogo novca da bismo rešili te zločine, ali onda neke i dalje držimo na mestima koja nisu tako udaljena - naglasio je Lukašenko i dodao: Neka svi rade!", kazao je Lukašenko.

Kako se menjaju zakonodavstva evropskih država sa ciljem da se NATO vojska dokopa beloruske granice, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA