Najnovije

JEREMIĆ OSTAJE PRI SVOJOJ ODLUCI: Nema odustajanja od bojkota izbora!

Najveći utisak pri dolasku u Kruševac je prazan prostor na mestu gde je pre dva meseca bila mehanizacija, bageri, sila ljudi, na mestu gde se pre dva meseca slavodobitno otvarao autoput koji će transformisati Srbiju, izjavio je danas u Kruševcu predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i poručio da ta stranka neće odustati od bojkota izbora.

Vuk Jeremić (Foto: Jutjub)

On je na konsultativnom sastanku sa predstavnicima odbora Narodne stranke u Rasinskom okrugu ocenio kako je to „jedan vrlo moćan prikaz i dokaz toga koliko je laž postala istina u našim životima, koliko vlast ne daje ni pet para se obećanja koja daje“.

„Da bi promenili ovaj sistem, koji počiva na laži, morate za početak da odbijete da parazitirate u njemu. Ne možete biti parazit u sistemu koji želite da promenite“, poručio je Jeremić.

On je naglasio da se zato Narodna stranka, kao prva od svih opozicionih stranaka, još u avgustu prošle godine opredelila za bojkot, „znajući da je to jedini časni i ispravni put da se počne sa promenom sistema“.

Jeremić je poručio je da Narodna stranka tu svoju odluku o bojkotu neće menjati i da će intenzivno raditi u kompanji uoči izbora.

„Uspeh će zavisiti u velikoj meri od toga koliko budemo principijelni i jedinstveni. Promena kreće s bojkotom, bojkotom lažnih izbora 26. aprila“, poručio je Jeremić.

Kometrišući lokalne izbore u Šapcu i Paraćinu, Jeremić je cenio da će svako ko bude učestvovao na izborima direktno ili indirektno snositi sankcije perdviđene statutom Narodne stranke.

Ta stranka je u bojkotu „iskreno i do kraja“ i „nema laži, prevare, šibicarenja, kreiranja fantomskih grupa građana“, poručio je Jeremić.

„Narodna stranka nije deo takvog vrednosnog sistema, dali smo reč – bojktovaćemo republičke, pokrajinske,lokalne izbore. Ko to nije u stanju da uradi – za njega neće biti mesta u Narodnoj stranci. O tome nisam odlučio ja, to je odluka stranačkih organa na više nivoa“, rekao je Jeremić na konsultativnom sastanku sa predstavnicima odbora Narodne stranke u Kruševcu.

Crnogorski ministar izvređao Vulina! Više o tome OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA