Najnovije

"Vučić je najuspešniji manipulator u srpskoj istoriji!" (VIDEO)

Nakon što je naneo ogromnu štetu Srbima na Kosovu i Metohiji, Aleksandar Vučić sada želi da našteti interesima Srba u Crnoj Gori i pomogne Milu Đukanoviću - tvrdi lider Obraza Mladen Obradović.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Obradović kaže da su Vučić i SNS najuspešniji manipulatori u srpskoj političkoj istoriji i da vladaju na osnovu laži.

On tvrdi da potezi i izjave Aleksandra Vučića na temu Crne Gore idu u korist diktatora Mila Đukanovića i da je Vučić u strahu da ako Đukanović padne to može da se ponovi i njemu. Obradović smatra da buđenje Srba u Crnoj Gori daje nadu da isto može da se ponovi i u Srbiji.

Obradović je pozvao sve da uzmu učešće u litiji od Beograda do Orašca u znak podrške Srbima u Crnoj Gori, a koju organizuju studenti Pravnog fakulteta u Beogradu. Litija kreće 14. februara u 18 sati od Crkve Sv. Marka i kreta će se 70 kilometara od Orašca. Zanimljivo je da je ideju za ovu litiju studentima dao upravo Obradović.

On je u emisiji “Tema” govorio i o problemu migranata i zatražio jaču kontrolu granice i zabranu ulaska migranata u Srbiju. Obradović predlaže da kontrolu granice ponovo preuzme vojska, a da administrativnu liniku sa KiM čuvao policija kako bi sprečila i taj put azilanata.

Ostale emisije iz produkcije Pravda možete pogledati OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA