Najnovije

SPREMA SE HAOS NA KOSMETU, CILJ JE SPASAVANJE ĐUKANOVIĆA! Iza svega stoji država koja je naredila Prištini da uvede takse našoj zemlji?!

Deo međunarodne zajednice, koji ne želi stabilnost na Balkanu, u narednom periodu ponovo će pokušati da otvori novi konflikt na Kosovu i Metohiji, kako bi se skrenula pažnja sa Crne Gore i velikih narodnih litija.

Ilustracija (Foto: kosovopolice. com)

Navodno, na tom planu se uveliko radi, a sve za cilj ima da se otvaranjem novog žarišta na KiM, natera Srbija da se izoluje od dešavanja u Crnoj Gori i da se pokuša uneti razdor u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Jasno je da je narodno jedinstvo i sloga i zajedništvo u SPC kamen spoticanja onog dela međunarodne zajednice koji podržava aktuelni režim u Crnoj Gori.

Zato je plan da se pritisne Srbija vezano za rešavanje statusa na KiM, kako bi se problem iz Crne Gore i medijska pažnja preselili na njima poznatiji teren.

Srpsko jedinstvo, koje nije narušeno raznim medijskim spinovanjima u Crnoj Gori, kao i odlučni i jedinstveni stavovi SPC, nateralo je one strukture van Crne Gore da se dodatno aktiviraju.

Pošto je sva medijska i svaka druga pažnja regiona usmerena na Crnu Goru, u narednom periodu ćemo biti svedoci pokušaja da se reflektori onih kojima ne odgovara narodna i crkvena sloga, upere u drugom pravcu.

Zato je Kosovo i Metohija idealna u njihovom scenariju pokušaja slabljena uticaja SPC u Crnoj Gori. Računaju, igranjem na tu kartu, da bi moglo doći do trzavica u samoj Crkvi, da se veštačkom krizom otupi oštrica narodnog nezadovoljstva u Crnoj Gori.

Ruski lovci masakrirali džihadiste! Teroristička uporišta sravnjena sa zemljom. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Borba.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA