Najnovije

AMERIKA NA NOGAMA, OBAVEŠTAJNE SLUŽBE OTKRILE: Znamo šta nam Rusi rade!

Američke obaveštajne službe upozoravaju da Rusija pokušava da se umeša u izbore u SAD kako bi Tramp ponovo bio izabran, javljaju američki mediji.

Putin i Tramp (Foto: RIA)

Izvori su ovu informaciju podelili s medijima nakon sastanka u Beloj kući s obaveštajnim odborom. Tramp je navodno bio besan, govoreći kako će demokrate tu informaciju koristiti protiv njega u kampanji.

Na sastanku bio čovek koji je vodio proces opoziva.

NJujork Tajms javlja kako je Tramp posebno besan jer je na tom sastanku bio čovek koji je vodio proces opoziva protiv Trampa, Adam Šif.

Tokom sastanka su Trampove pristalice tvrdile da je Tramp oštar prema Rusiji te da je to rezultovalo boljom sigurnosnom povezanošću s EU, javlja Tajms.

Tramp je pak prošle nedelje zamenio direktora nacionalnih službi. Na tom mestu je sada čovek odan Trampu, Ričard Grenel.

Dva Trampova izaslanika su za Tajms rekla da je slučajnost to što je direktor nacionalnih obaveštajnih službi zamenjen tako kratko nakon ovog sastanka.

U međuvremenu obaveštajci poručuju da su se Rusi mešali i u izbore 2016. godine kako bi izazvali haos u izbornom procesu.

1999. Klinton planirao da podeli Kosovo, Olbrajtova udarila kontru. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA