Najnovije

KAKO REŽIM U PRAKSI FUNKIONIŠE: Mašinerija botova i uteran strah u kosti naroda na KiM (VIDEO)

Gost Slavija info tv bio je Nenad Radosavljević vlasnik televizije Mir iz Leposavića. Nenad je ispričao kako je njegova televizija ostala bez signala i kakav je strah kod naroda napravila Srpska lista.

Nenad Radosavljević (Foto: Jutjub)

Nenad smatra da će ludilo koje je SNS i njihova Srpska lista napravila na Kosovu i Metohiji Vučić preneti i na ostatak Srbije.

Za današnje medije kaže da su svi redom u službi samo jednog čoveka i njegove stranke. Smatra da je sramota što čak i profesori fakulteta glasaju za ljude koji su bili ukor u društvu.

Za predsednika Vučića je rekao da je da je kao i dobar deo njegovih funkcionera nesposoban za bilo kakav rad i da on nikad u životu ništa i nije radio, niti bilo šta zna da radi. Problem je u tome što će oni životima braniti funkcije jer nemaju zanimanja i nemaju čemu da se vrate kad režim padne.

Po mišljenju gosta, SNS je zapravo SRS sa ublaženom retorikom u javnim nastupima. Srpsku listi ne smtra za stranku već za družinu okupljenu oko tenedera i ličnog bogaćenje. Gost je izneo dosta negativno mišljenje i za profesionalne patriote jer smatra da to nikad ništa nije dobro donelo zemlji a ni narodu.

U ovoj emisiji detaljno je objašnjeno kako SNS i Srpska lista vladaju, kako obilaze glasače i do kakvog je to ludila dovelo. Narod je u strahu da zaokruži nekog drugog i SNS to itekako koristi. Mašineriju botova su doveli do vrhunca da se tačno zna u manjim mestima ko je kad i iz kog razloga glasao za njih.

Za medije na KiM je ocenio da su velikom većinom pod upravom SNS a kao nezavisne pored svoje televizije istakao je portal KosSev.

Problem Kosova i Metohije moramo dijalogom rešiti i gost smatra da je to moguće, samo je bitno da se prethodno spuste tenzije na kojima pojedinci sa obe strane profitiraju.

Detaljno je objasnio i kakvo je članstvo i kakvi su funkcioneri SNS. Po mišljenju gosta to je uglavnom polusvet lojalan samo gazdi ma ko to bio. Napreduje se isključivu na osnovu lojalnosti a obrazovanje uopšte nije ni potrebno za funkciju u takvom sistemu.

Gost je napomenuo da je za bojkot izbora i da je deo SZS samo da bi ovo zlo uspeli da skinemo sa vlasti.

Bokan, Plamenac, Stepić i Stojičević o mrežnom napadu na Srbe! Više o tome OVDE!

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA