Najnovije

STANKOVIĆ BOLJI OD MILOJEVIĆA! Fudbaleri Zvezde opčinjeni su novim trenerom!

Dejan Stanković se razlikuje od svog prethodnika Vladana Milojevića po tome što od nas traži da više igramo fudbal i da budemo agresivniji, kaže El Fardu Ben * Uneo je strast u tim, ističe NJegoš Petrović.

Dejan Stanković (Foto: Jutjub)

Uživamo u radu sa novim trenerom Dejanom Stankovićem, on nas motiviše da dajemo maksimum i uneo je strast u ekipu, kažu uglas fudbaleri Crvene zvezde El Fardu Ben i NJegoš Petrović (20)!

Prema njihovim rečima, novi strateg crveno-belih traži od svojih igrača da više igraju fudbal i da budu agresivniji.

Ben je blistao od sreće posle postignutog gola u 18. minutu 22. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine (2:0) u subotu. Bio je to njegov deseti gol u srpskom šampionatu ove sezone. Drugi trijumf od dolaska Dejana Stankovića na klupu Zvezde potvrdio je Marko Gobeljić pogotkom u 66. minutu.

Korektno, ali ne sjajno

Bio je to ujedno i prvi Stankovićev meč na "Marakani" u ulozi šefa stručnog štaba, pa je na tribinama bilo skoro 26.000 ljudi. Ben posle meča nije imao mnogo reči hvale za igru svog tima, ali je zato pohvalio trenera.

- Svesni smo da možemo bolje od prikazanog protiv Vojvodine. Lepo je i interesantno raditi sa Stankovićem. On je trener koji uvek hoće najbolje za svoj tim i motiviše nas da dajemo maksimum. Bio je ljut zbog naše igre, želeo je da bude bolje nego protiv Čukaričkog. Razlikuje se u mentalitetu od Milojevića. Stanković želi da njegov tim više igra fudbal i da bude agresivniji. Nisu isti tip trenera - iskren je Ben.

Ovim trijumfom Zvezda je povećala razliku u odnosu na drugoplasirani Partizan na 13 bodova. Ben ističe da su pobede i njegov pogodak posledica dobrog rada na pripremama.

- Uvek je lepo upisati se u strelce, postigao sam gol u pravo vreme. Dobro smo radili na pripremama i otuda ove dve pobede u nizu. To je veoma važno za nas. Dobro je što pobeđujemo i kada ne igramo najbolje što umemo. Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji - jasan je Ben.

Slično razmišlja i NJegoš Petrović, koji potpuno podržava Dekijev sistem rada.

- Stanković ima poverenja u sve nas i uvek kaže da bi stavio svih 18 igrača u tim da može. Rad s njim prija svima. Uneo je strast jer se vidi da radi sa emocijom. Mislim da se to vidi i na terenu. Konstatovali smo u svlačionici da nismo potpuno zadovoljni prikazanim protiv Vojvodine. Deki nam je rekao da su ga protiv Vojvodine zadovoljili samo navijači na tribini. Bilo je korektno, ali osećali smo svi da smo mogli bolje - kaže Petrović.

Čeka se derbi

Mladi Zvezdin fudbaler sada je fokusiran na gostovanje Inđiji u sredu kako bi u dobrom raspoloženju dočekali derbi sa Partizanom 1. marta.

- Protiv Inđije treba da pružimo bolju partiju nego protiv Vojvodine i da sa maksimalnih devet bodova u ovom delu sezone dočekamo derbi. Nema šta da se priča previše, želimo tri boda boda protiv svih - zaključuje Petrović.

Beograd domaćin Svetskog prvenstva! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA