Najnovije

VULIN OSUO PALJBU PO MILOGORCIMA: "Cilj Vlade Crne Gore je da Srpskoj pravoslavnoj crkvi oduzme imovinu, a Srbima pamćenje!"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio je da Srbija plati poreski dug Mitropoliji crnogorsko-primorskoj Srpske pravoslavne crkve. Da je cilj Vlade Crne Gore stvarno izmirenje duga ova vest bi ih obradovala. Umesto zahvalnosti, napad na Vučića, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na izjavu premijera Crne Gore Duška Markovića u kojoj je naveo da "Mitropolija crnogorsko-primorska ne ispunjava poreske obaveze i da ih u tome neće podučavati niko, pa ni predsednik Srbije"

Aleksandar Vulin (Foto: mod.gov.rs)

-  Cilj Vlade Crne Gore nije ni plaćanje duga, ni poštovanje zakona. Srpskoj pravoslavnoj crkvi treba oduzeti imovinu, a Srbima pamćenje - rekao je Vulin i dodao:

- Predsednik Srbije će pomoći Srpskoj pravoslavnoj crkvi i sačuvati naše svetinje, ovaj put u Crnoj Gori. Vlada Crne Gore će morati da nađe neko drugo opravdanje za otimanje imovine Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Poreski dug, pravi ili lažni će biti pokriven. Aleksandar Vučić ne pokušava da nauči bilo čemu Duška Markovića, bio bi to gubitak vremena, za njega je prekasno da bilo šta nauči - zaključio je ministar Vulin.

Zoltan Dani otkrio tajnu operaciju 1999. Više o tome OVDE.

Izvor: mod.gov.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA