Najnovije

CIRKUS U MIRAŠEVOJ TZV. "CPC": Odmetnik "vladika" Lav Pajović najavio "rikonstrakšn, ribilding" (VIDEO)

Grupa “odmetnika“ od NVO CPC, je u svom poslednjem video obraćanju najavila „rebilding i rekonstrukciju“ „podgoričko-dukljanske eparhije“.

Lav Pajović (Foto: Jutjub)

Tu nameru je obelodanio lider ove grupe, „vladika“ Lav Lajović.

“Deo Italijanske Pravoslavne crkve, očinski je pokazao želju da nas zaštiti i da nam da blagoslov da delujemo, kao Crnogorska crkva, citiraću ga kad on kaže, jer je Italijanska pravoslavna crkva učestvovala u stvaranju Crnogorske pravoslavne crkve, ona je proizvela tadašnjeg protojereja Miraša Dedeića u arhimandrita i posredovala u njegovoj hirotoniji u Bugarskoj, ti isti ljudi kažu, su spremni da rade rikonstrakšn, rebilding, reizgradnju CPC“, kazao je Lajović.



Na ovaj po svemu neobični događaj se osvrnuo analitičar Vojin Grubač.

“Pseudoreligijski klovn Lav Lajović je izvršio, kako kaže: “rekonstrukciju, rebilding, reizgradnju” NVO CPC, sa grupom smetenjaka otkačio Miraša i napravio spot koji ulazi u istoriju smehotresa… Više nije jasno da li je ova grupa civila deo italijanske, ukrajinske ili dukljanske pseudocrkve, samo je sigurno da su Mirašu “dali nogu”?! Sada je Lav, navodno, predstojatelj “dukljansko podgoričke metohije”, raskolničke “Ukrajinske crkve Kijevskog patrijarhata”, a šef mu je Volodimir iz Italijanske pravoslavne crkve. Ovoga cirkusa, kako ih Bog sve odreda lepo ostavi bez pameti. Ovo se mora odgledati”, poručio je Grubač.



Pročitajte OVDE kako je Savet Evrope demantovao Mila Đukanovića.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA