Najnovije

Mandić: Milo želi da porazi svetu ruku Jovana Krstitelja! Ali to nije pošlo za rukom Napoleonu pa neće ni nekom crnogorskom kriminalcu

“Sveta ruka Jovana Krstitelja, koja se nalazi na Cetinju, ona vodi ove litije, ona krsti ponovo Crnu Goru, kao što je krstila i našeg Gospoda u reci Jordan”, rekao je predsednik Nove srpske demokratije i član predsedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić i istakao da bi "tu ruku želeo da porazi Milo Đukanović".

Andrija Mandić (Foto: Jutjub)

"Ali to nije pošlo za rukom velikom Napoleonu pa neće ni nekom lokalnom kriminalcu iz Crne Gore. To ovaj narod zna, a ta ga ruka i Božija volja vode. Zato se uspravio, ustao i zato će pobediti", rekao je Mandić.

On je rekao da litije koje SPC organizuje i "sabornost koju na njima pokazuje naš narod predstavljaju pravo čudo, ali i kako to čudo nije nimalo slučajno."

"Ovaj otpor koji je pružen donošenju sramnog Zakona protiv SPC i litije koje se dešavaju pokazuju šta je suština naroda koji u Crnoj Gori živi. Božija volja je odredila da tri hrišćanske relikvije, od opšteg značaja za sve hrišćane na svetu - Ruka Svetog Jovana Krstitelja, ikona Bogorodice Filermose i čestica Časnog Krsta, nisu slučajno doputovale i danas borave u Crnoj Gori", rekao je Mandić.

“Kao što su nakon zauzimanja Malte od strane Napoleona, te svetinje završile u Rusiji, koja je nedugo potom bila napadnuta od njega i koja je na kraju uspela da ga porazi, tako su i ove svetinje iz Rusije predate kralju Aleksandru Karađorđeviću, da bi u krajnjem završile u manastiru Ostrogu. Ta sveta ruka Jovana Krstitelja, koja se sada nalazi na Cetinju, ona vodi ove litije, ona krsti ponovo Crnu Goru, kao što je krstila i našeg Gospoda u reci Jordan", rekao je Mandić.

Pročitajte OVDE koji je tajni plan NATO pakta za otimanje srpskih svetinja.

Izvor: Vijesti/Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA