Najnovije

Novinari Srbije u službi režima Balkanskog demona

Stanko Subotić Cane zvani Žabac i Beba Popović, uz Željka Mitrovića su da bi pomogli Milu Đukanoviću da očuva vlast okupirali oko osamdeset posto štampanih medija u Srbiji. Zbog toga narod Srbije preko par slobodnih portala i društvenih mreža dobija informacije o stanju u Crnoj Gori.

Velimir Eraković (Foto: Helm Kast)

Piše: Velimir Eraković

U Srbiji je na snazi medijski zločin, pa bi svi slobodoumni ljudi trebalo da bojkotuju kupovinu novina. Čak bi i televizije koje ću nabrojati trebali prestali gledati jer RTS emituje nevažne i trivijalne stvari a ne bitne o Kosovu i Metohiji, Crnoj Gori i Republici Srskoj.

U lažima i pozivanju sorošoida i mondijalista u emisije prednjači Milomir Marić. Ćirilica je upravo ime dato da bi se prevarili srpski gledaoci. Narod koji baštini istinske vrijednosti treba da bojkotuje i Pink koji samo služi za šminkanje stvari u državi i društvu. Rijaliti programi su skupi, ali se moraju emitovati da bi se narodu skrenula pažnja sa stvarnih problema.

Medijski zločin finansiraju Cane Subotić terorista Dahlan i Željko Mitrović. Dok Mitrović glamurozno slavi osamnesti rođendan svom djetetu, roditelji djeteta koga je njegovo ubilo, bahateći se brzom vožnjom svome spremaju parastos.

Za uzvrat od Mila dobijaju morske prolaze kuda nesmetano idu ogromne količine narkotika, cigareta i oružja.

Zbog svega ovoga zdravo jezgro Srbije mora da bojkotuje Hepi televiziju, Pink i RTS. Ponavljam i većinu štampanih medija. To su Milovi jataci i sad kad se Srbi u Crnoj Gori bore za očuvanje identiteta, najmanje što može da uradi narod u Srbiji je da ovim špijunima CIA okrene leđa. Ujedno, sve što se tamo prikazuje je bolest.

Pogledajte OVDE neverovatnu bakljadu kod kragujevačkog krsta!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA