Najnovije

SINEPLEKS: Poslastice za klince, ali i 96 FEST premijera Vudija Alena, Klinta Istvuda, Romana Polanskog...

Na repertoaru Sinepleks bioskopa 4D Delta Siti, Sinepleks UŠĆE Šoping Centar i Sinepleks BIG Beograd bioskopa za period od 27. februara do 4. marta nalaze se tri nova naslova, filsmi festival, jedna premijera i prenos Metropoliten opere.

Crtać "Napred" (Foto: Sinepleks)

Za početak tu je komedija sa slavnom Selmom Hajek.

,,K’o šef”

- Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći njihovu kozmetičku kompaniju, koje su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijski problem, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetiče industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama.

,,Zov divljine”

– Od studija 20 Senčuri Foks stiže priča zasnovana na istoimenom romanu Zov divljine u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

,,Mali DŽo”

- Na repertoaru Sinepleks UŠĆE Šoping Centar bioskopa naći će se film o Alis koja je samohrana majka posvećena uzgajanju biljaka u korporaciji koja se bavi razvojem novih vrsta. Jedna od biljaka je i poseban cvet koji je ne samo lep već ima i terapeutsko dejstvo. Naime, ako se drži na idealnoj temperaturi, adekvatno prehranjuje i ako se sa njim redovno razgovara, cvet osobu koj ga poseduje čini srećnom. Protiv pravila kompanije junakinja odnosi jedan ovakav cvet kući kao poklon svom sinu tinejdžeru DŽou. Cvet nazivaju Mali DŽo. Alis, međutim, ubrzo počinje sumnjati da cvet i nije tako bezopasan kao što njegov nadimak sugeriše.

48.MEĐUNARODNI FILMSKI FESTIVAL- FEST 2020- OD 28. FEBRUARA DO 8. MARTA

48. FEST ove godine naći će svoje mesto u Sinepleks UŠĆE Šoping Centar bioskopu! Kao i svake godine, program FEST-a krasiće najzapaženiji naslovi protekle sezone, kao i oni od kojih se očekuje da budu učesnici mnogih drugih festivala u narednoj sezoni. Ovogodišnji FEST imaće nekoliko programskih celina: Glavni takmičarski program, Glavni program – van konkurencije, Gala, FEST 48, FEST Fokus, FEST Fokus van konkurencije, FEST klasik i Specijalne projekcije. Ovogodišnji FEST premijerno će predstaviti publici 96 filmova, među kojima su najnovija ostvarenja filmskih velikana Vudija Alena, Klinta Istvuda, Romana Polanskog i mnogih drugih. Karte su u prodaji na blagajni Sinepleks UŠĆE Šoping Centar bioskopa po ceni od 400 dinara!

PREMIJERA ANIMIRANOG FILMA ,,NAPRED”

Premijerna projekcija filma ,,Napred” održaće se 29. februara u 18 časova uz prisustvo glumaca u Sinepleks 4D Delta Sity bioskopu. Smešten u svet fantazije, film NAPRED prati dva brata vilenjaka, tinejdžera, koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija.

PRENOS METROPOLITEN OPERE ,,AGRIPINA” IZ NJUJORKA

MET opera ,, Agripina”- U Metropolitenovim prvim izvođenjima Agripine, Hendelovo satirično predstavljanje seksa i političke moći, Sir Dejvid MekVikar obnavlja produkciju koja je prvobitno bila kreirana za Monea u Briselu 2000. godine, izazivajući skandal tvrdnjama da Rimsko carstvo nikada nije palo, već je jednostavno nastavilo da postoji do danas. Držanje iskrivljenog ogledala u savremenom društvu (što je Hendel uradio kada je predstavljao ovu operu) kroz produkciju simbolizuje korumpiranost I intrige političke klase, koju je DŽojsi Donato oživela kao moćna carica Agripina, Brenda Ri kao zavodnica I spletkaroš Popea I Kejt Lindsej kao bespomoćna tinejdžerka Neron. Dejvis je u ulozi ambicioznog oficira Otona, a Metju Rouz je car Klaudije na čijem upražnjenom tronu Agripina pokušava da postavi svog sina. Dirigent je Hari Biket, poznat po svojim interpretacijama baroknog stila.

Pročitajte OVDE   sve o novom filmskom hitu slavne Selme Hajek.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA