Najnovije

SPEKTAKL U ŠTARK ARENI: Svetskom turnejom slavna Lara Fabian proslaviće svoj rođendan, a 10. maja je u Beogradu! (VIDEO)

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća sa novom "50 World Tour" turnejom u okviru koje će posetiti Beograd 10. maja, spektaklom koji priprema u Štark Areni.

Lara Fabijan (Foto: Štark Arena)

Lara Fabian je prihvatila učešće u televizijskom šou programu “Vojs” u Francuskoj čije se snimanje poklopilo sa jesenjim terminima njene svetske turneje među kojima je i koncert u Beogradu.

Inače, nastup je bio planira za novembar prošle godine ali je pomeren zbog neodložnih obaveza umetnice. Kupljene ulaznice za koncert u novembru mesecu su važeće za majski koncert i nije ih potrebno menjati. Ukoliko nije moguće prisustvo na koncertu 10. maja ulaznice je moguće vratiti. Kupci ulazinica kojima novi termin ne odgovara mogu da izvrše povrat na sledeći način: Ulaznice kupljene onlajn - pošaljite email na office@tickets. rs. Ulaznice kupljene na Tiket Vižon prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene od 12 časova.

Inače, one su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 i 8500 dinara na blagajni Štark Arene, Bilet centra, Tiket Vižna kao i onlajn na www.starkarena. co. rs.

Turneja "50 World Tour”

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća sa novom "50 World Tour” turnejom u okviru koje će posetiti Beograd. Turneja je organizovana povodom Larinog 50. rođendana, sa specijalnim nastupom kojim slavi 30 godina karijere i pesmama sa 14 studijskih albuma i hitovima: Je T’ Aime, Quédate, Caruso, Adagio…..

Larin novi album na francuskom "Papilon" dostupan je od februara ove godine. 

Pročitajte OVDE   ko je to pokidao serijalom nastupa.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA