Najnovije

DESNIČARI POZIVAJU DRŽAVU DA REAGUJE: Vulin i Stefanović da ojačaju granicu pred nalet migranata!

Srpska Desnica u svom novom saopštenju pozdravila je odluku Predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se u Šid upute specijalne snage policije.

Srpska Desnica (Foto: Srpska Desnica)

Takođe apeluju i pozivaju Predsednika Republike, kao i ministra odbrane Aleksandra Vulina i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da pošalju dodatne snage bezbednosti na jugoistok zemlje, tačnije duž granice sa Severnom Makedonijom i Bugarskom, kao i to da su Grčka i Bugarska već zatvorile svoje kopnene granice sa Turskom iz koje je krenuo talas migranata, mlađih muškaraca od 18-25 godina.

- Srpska Desnica ima obavezu da zahteva bezbednost za sve građane Srbije, i ovim putem najavljujemo da ćemo se staviti na raspolaganje bezbednosnim organima pri odbrani granice i mira u Republici Srbiji. Pozivamo sve patriote da budu u pripravnosti, jer je poznat podatak da ih Mađarska neće pustiti da pređu njene granice. - kažu u Desnici

Oni takođe smatraju da je nedopustivo da migranti pređu iz Bugarske i Makedonije u Srbiju i insistiraju da je naša država dužna da obezbedi sigurnost, a da je njihova čast je da stoje uz svoju državu pri odbrani zemlje.

Srpska Desnica svoje saopštenje zaključila je izrekom „Bolje sprečiti nego lečiti“.

Podgorica je danas centar sveta! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA