Najnovije

ŠTA ĆE REĆI DELIJE I GROBARI? Crno-beli zovu Milojevića (FOTO)

Grčki PAOK želi Vladana Milojevića. Poraz od nikad lošijeg Panatinaikosa u Atini i povećanje bodovnog zaostatka za Olimpijakosom upalili su alarm u Solunu. Traži se smena Abela Fereire i dolazak trenera koji bi crno-bele vratio u šampionsku trku.

Milojević (Foto: Jutjub)

Solunski velikan kontaktirao je trofejnog trenera Crvene zvezde i postoji mogućnost da već ove zime stigne na stadion „Tumba“, gde bi zamenio Abela Fereiru. Zvanična ponuda još nije na stolu Milojevića, međutim, u Grčkoj se uveliko priča da bi Portugalac zbog serije neubedljivih igara mogao da dobije otkaz, prvi favorit da ga zameni je upravo čovek koji je pre mesec i po dana okončao izuzetno uspešan mandat na stadionu „Rajko Mitić“.

Čelnici PAOK-a dobro su upoznati da trenerskim kvalitetima Vladana Milojevića i spremni su da ga angažuju odmah, kako bi ostali konkurentni u trci za titulom. NJihovo nezadovoljstvo Fereirom tinja već neko vreme, a drastično se povećalo posle poraza u derbiju sa Panatinaikosom (0:2), kojim su crno-beli ispustili lidersku poziciju na tabeli i zaostaju dva boda za Olimpijakosom. Čelnici, navijači, ali i mediji izuzetno su krtički ka čoveku koji je letos izabran za naslednika Razvana Lučeskua, posle iznenadnog odlaska Rumuna u saudijski Al Hilal.

Milo podmeće demonstracije da bi skrenuo pažnju s litija. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA