Najnovije

MLADI NIKŠIĆANI "NOKAUTIRALI" MILA: Otišli u Ostrog i dokazali da su tvrdnje da Crnogorci ne mogu u crkve - gnusna laž (VIDEO)

Dok se Milo Đukanović na Cetinju bavio projekcijama o prestruktuiranju religijske slike Crne Gore, ističući da u novoj Crnoj Gori nijedna verska zajednica neće moći da dominira (što vjernici SPC mogu shvatiti i kao direktnu prijetnju), mladi DPS-a su nakon posete crkvi istakli: "Naše poruke su jasne: ljubav, mir i suživot u našoj Crnoj Gori!"

Manastir Ostrog (Foto: Jutjub)

Tako su se nakon saopštenja u kome su sugrađane-učesnike litija optužili da, između ostalog, „ubijaju dobri duh Nikšića“ i „zloupotrebljavaju vlastitu decu u političke svrhe“, članovi Savjta mladih DPS-a odvažili da posete crkvu Svetog Vasilija Ostroškog, čije su molitve nesumnjivo uticale i da se urazume.
 
I pored par naučenih fraza kojima su pokušali odbraniti pozicije režima kada je reč o skandaloznom Zakonu o slobodi veroispovesti mladi DPS-a su, po sopstvenom priznanju, došli u crkvu sa „toplinom u srcu i molitvom na usnama“, i poručili da „sve one koji ulaze u crnogorske crkve i manastire doživljavaju kao svoju braću, drugove i prijatelje i da tako doživljavaju i sve druge građane Crne Gore, bilo koje vere i nacije da su“.

Mladi DPS-a su nakon posete crkvi istakli:

“Naše poruke su jasne: ljubav, mir i suživot u našoj Crnoj Gori!“.



Ovim povodom oglasio se i analitičar Igor Damjanović, koji je istakao da su mladi DPS-a ovim potezom nokautirali svog lidera.

“Praktičan dokaz apsurdnosti tzv. Zakona o slobodi veroispovesti i besprizornih laži Mila Đukanovića, da su crkve zatvorene za Crnogorce, je video klip mladih DPS Nikšić. Slobodno su ušli u crkvu, pomolili se Bogu i sve to snimili partijskom videu. Bravo momci i devojke!!!“, zaključio je Damjanović.

Pročitajte OVDE zašto je Milov zakon “trojanski konj”.

Izvor: IN4S
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA