Najnovije

TRAMP BIO U KONTAKTU SA KORONAVIRUSOM?! U izolaciji 5 kongresmena, dvojica se rukovala s predsednikom SAD!

Pet članova američkog Kongresa nalaze se od danas u samoizolaciji, a među njima su i dvojica republikanaca koji su bili u kontaktu sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nakon izlaganja koronavirusu.

Donald Tramp (Foto: Flickr)

Kongresmen Met Gec je putovao u predsedničkom avionu Er Fors one, kojim se Tramp vraćao u Vašington, a objavio je da je "11 dana pre bio u kontaktu sa osobom koja je pozitivna na korona virus.

- Iako kongresmen nema simptome, ostao je kod kuće i čekamo rezultate njegovog testa - napisala je njegova ekipa na Tviteru i dodala da će u samoizolaciji biti 14 dana.

Drugi republikanski kongresmen Dag Kolins, koji se u petak sastao sa Trampom, rekao je danas da će ostati u dobrovoljnom karantinu iako nema simptome jer je krajem februara bio izložen koronavirusu.

Kolins je bio iza američkog predsednika u petak tokom službene posete Američkom centru za kontrolu i prevenciju bolesti u Atlanti, a rukovao se sa Trampom tokom tog put.

Dvojica kongresmena bila su izložena virusu tokom velike konferencije konzervativaca CPAC održane od 26. do 29. februara blizu Vašingtona.

Haftar pristaje na primirje, ali pod jednim uslovom Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA